Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2007 - Anul XII, nr. 296 (3665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vadim Tudor: Aşa-zisa preocupare a lui Geoană pentru bugetul de stat pe 2008 este o diversiune

Luni, 10 Decembrie 2007 (15:44:00)

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, susţine că "aşa-zisa preocupare" a liderului PSD Mircea Geoană faţă de proiectul de buget pe anul 2008 este "o diversiune", în condiţiile în care PSD va vota bugetul, şi l-a calificat pe Geoană drept un "personaj rătăcit în politic".
  "Sub aparenţa că PSD e preocupat de bugetul asigurărilor sociale şi de creşterea semnificativă a pensiilor, de fapt se ascunde un troc, şi anume PSD a căzut la pace cu Guvernul Tăriceanu, obţinând foarte multe funcţii şi avantaje, mai ales în teritoriu, în schimbul votării bugetului pentru anul 2008", a declarat, luni, Corneliu Vadim Tudor, pentru MEDIAFAX.

Potrivit senatorului PRM, Geoană nu trebuie să îl cheme pe el la convorbiri, ci mai întâi social-democraţii trebuie să îşi facă ordine în partid.

"Să îşi armonizeze punctele de vedere aripa Geoană, aripa Iliescu, şi după aceea să vorbim, dar în niciun caz de pe poziţiile de pe care se erijează acest necopt Mircea Geoană, şi anume de lider al opoziţiei", a afirmat liderul PRM.

În opinia sa, Geoană nu poate să fie lider nici în partidul lui, cu atât mai puţin lider al opoziţiei.

Vadim Tudor a spus că, de când există democraţie parlamentară, într-o proporţie covârşitoare partidele de opoziţie votează împotriva bugetului puterii, pentru că, dacă puterea este cu adevărat reprezentativă şi are forţă, îşi votează singură bugetul.

Corneliu Vadim Tudor a mai arătat că PRM are propriile amendamente la proiectul de buget, de acest aspect ocupându-se preşedintele Comisiei economice din Senat, Valentin Dinescu, şi cel al Comisiei de privatizare, Carol Dina, dar şi preşedintele Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţiilor, Mircea Ifrim, şi cel al Comisiei pentru învăţământ, Lia Olguţa Vasilescu, precum şi liderul senatorilor PRM, Gheorghe Funar.

"Este încă prematur, vom analiza şi vom vedea dacă vom vota bugetul pentru 2008, având în vedere faptul că dacă nu-l votăm, conform legii rămâne în vigoare bugetul pentru anul 2007, care este mult mai subţire", a răspuns Vadim Tudor, întrebat dacă parlamentarii PRM vor vota bugetul.

Preşedintele PRM a declarat că nu refuză dialogul cu social-democraţii, "însă conducerea actuală a acestui partid nu joacă cinstit şi nu spune exact ce negocieri subterane face".

"De ce aceste miscări bruşte, imprevizibile ale lui Mircea Geoană? Cine îi întoarce cheiţa la spate acestei marionete?", a întrebat retoric Vadim Tudor.

El a mai spus că rămâne de văzut cum va vota "aripa Iliescu" din PSD pentru că, din informaţiile sale, Iliescu a fost ajutat să scape de o iminentă condamnare penală referitoare la mineriada din iunie 1990.

"Băsescu a dispus întreruperea temporară a acestui proces. Cercetările re reiau pentru a fi jucat Iliescu pentru o perioada mai lungă de timp. Băsescu i-a făcut acest favor lui Iliescu, în schimbul promisiunii că aripa Iliescu va vota împotriva bugetului pentru anul 2008, ca să cadă Guvernul Tăriceanu", a susţinut preşedintele PRM.

PSD a decis, luni, să invite, în această săptămână, partidele parlamentare la discuţii privind proiectul bugetului de stat pe anul 2008, pentru a se pune de acord asupra amendamentelor pe care le-ar putea susţine împreună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vadim Tudor: Aşa-zisa preocupare a lui Geoană pentru bugetul de stat pe 2008 este o diversiune.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vadim Tudor: Aşa-zisa preocupare a lui Geoană pentru bugetul de stat pe 2008 este o diversiune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tăiţei cu ciuperci de pădure 6 porţii - 90 minute 400g făină2 ouă300g ciuperci de pădure mai mici300g roşii150g caşcaval100g untcâteva frunze de busuioc2 căţei de usturoi1 ceapă micăpuţin oregano3 linguri ulei de măslinesare, piper Se amestecă... Citeşte