Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 297 (8521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Judecătorii au admis reluarea activității Clubului Art Rock Cafe Suceava, prin suspendarea provizorie a măsurii de închidere

Luni, 18 Decembrie 2023 (15:21:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoria Suceava a admis în ședința de luni, 18 decembrie, solicitarea S.C. ARTROCK CAFFE S.R.L., care a cerut suspendarea provizorie a măsurii de închidere a clubului, stabilită de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava pentru nereguli legate de numărul de persoane aflate în interior.

Clubul Art Rock Cafe din Suceava își poate așadar relua activitatea, cu precizarea că procesul verbal de sancționare al pompierilor nu este anulat. Practic, instanța permite clubului să revină pe piață până când va judeca pe fond legalitatea măsurilor echipei de control a pompierilor militari.  

 

”Admite cererea având ca obiect ordonanţă preşedinţială formulată de reclamantul S.C. ARTROCK CAFFE S.R.L. în contradictoriu cu debitorul INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ SUCEAVA. Dispune suspendarea provizorie a executării măsurii complementare a opririi funcţionării şi utilizării spaţiului aplicată prin procesului verbal seria K nr. 20966/02.12.2023 întocmit de MAI – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Suceava, până la soluţionarea definitivă a dosarului de fond nr. 12190/314/2023 al Judecătoriei Suceava”.

Măsura nu este definitivă, ISU Suceava o poate contesta, dar este executorie, deci poate fi pusă în aplicare imediat.

Clubul Art Rock Cafe își poate așadar relua activitatea înainte de sărbători.

Clubul a fost amendat cu 100.000 de lei (amendă din care se poate achita jumătate din minimul amenzii, adică 15.000 lei), sancțiunea fiind însoțită de măsura de suspendare a activității pentru 60 de zile după ce, la un concert din data de 1 decembrie, ”au fost identificate în interiorul obiectivului, prin numărare, 245 de persoane, depășindu-se, astfel, numărul maxim de utilizatori permis cu mai mult de 10%, conform documentației tehnice care a stat la baza eliberării autorizației de securitate la incendiu, în care sunt prevăzute doar 149 de persoane”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judecătorii au admis reluarea activității Clubului Art Rock Cafe Suceava, prin suspendarea provizorie a măsurii de închidere.
 Vizualizări articol: 1163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Judecătorii au admis reluarea activității Clubului Art Rock Cafe Suceava, prin suspendarea provizorie a măsurii de închidere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei