Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 297 (8521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă un primar PMP, cel din Frătăuții Noi, s-a înscris astăzi în PNL Suceava

Luni, 18 Decembrie 2023 (12:33:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Frătăuții Noi, George Olari, a anunțat astăzi că a decis să se înscrie în PNL Suceava. George Olari a fost ales din partea PMP, fiind al doilea primar al acestei formațiuni politice care astăzi s-a alăturat liberalilor, după cel din Marginea, Gheorghe Lazăr.

„Am candidat în anul 2020 ca primar pe lista PMP și am câștigat aceste alegeri. Acum, când partidul pe listele căruia am candidat a ales un alt drum pentru viitoarele alegeri de anul viitor și, sfătuindu-mă cu o bună parte din electoratul din comuna Frătăuții Noi, care dorește progresul localității noastre, vreau să-mi anunț viitorul drum politic și candidatura pentru un nou mandat de primar în echipa PNL”, a spus George Olari. El a adăugat că, având în vedere că are o colaborare foarte bună cu echipa liberală pe plan local și județean, iar ca istoric politic a fost membru PNL în perioada 1999-2016, decizia de a reveni în rândul liberalilor nu reprezintă altceva decât să revin în partidul în care și-a început activitatea politică.

„Echipa liberală a fost mereu alături de mine și de frătăuțeni și-i asigur pe locuitorii din Frătăuții Noi că această hotărâre este în favoarea lor și a proiectelor pe care le așteaptă în continuare. Vreau să îi asigur pe toți locuitorii comunei Frătăuții Noi că rămân devotat valorilor promovate atunci când am candidat în 2020, dar având sprijinul unei echipe implicate și organizate, ca echipa liberală, voi putea sprijini mult mai bine interesul cetățenilor din localitate”, a mai spus primarul din Frătăuții Noi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un primar PMP, cel din Frătăuții Noi, s-a înscris astăzi în PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Încă un primar PMP, cel din Frătăuții Noi, s-a înscris astăzi în PNL Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei