Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 297 (8521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Frații Vladimir și Andrei Rebenciuc au fost premiați de Federația Română de Karting în cadrul Galei Campionilor 2023

Luni, 18 Decembrie 2023 (17:22:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gala Campionilor 2023 organizată de Federația Română de Karting s-a desfășurat într-un cadru select, la sfârșitul săptămânii trecute, în Capitală, în sala New York din incinta World Trade Center- Hotel Pullman. Printre laureații evenimentului s-au numărat și frații suceveni Vladimir și Andrei Rebenciuc, care s-au evidențiat în sezonul competițional abia încheiat.

În vârstă de 8 ani, Vladimir a fost unul dintre protagoniștii clasei PUFO. Talentatul pilot sucevean a câștigat Cupa României și s-a luptat până în ultima etapă pentru cucerirea titlului de campion național, chiar dacă a fost debutant la această categorie. Până la urmă, Vladimir, care concurează pentru echipa Borțov Racing, a fost nevoit să se mulțumească cu locul al doilea, fiind devansat în ierarhia generală de constănțeanul Adam Pîrvu, de la Gulstar Racing. Așa cum am spus, a fost un sezon foarte bun pentru pilotul sucevean, care arătat o constanță deosebită, izbutind să termine pe podium toate cele șase curse din cadrul Campionatului Național. În ediția viitoare a competiției, Vladimir va evolua la clasa superioară, MINI 60, obiectivul său fiind o clasare între primii opt în ierarhia finală.

În ce-l privește pe Andrei Rebenciuc, în vârstă de doar 5 ani și jumătate, acesta a debutat în 2023 în Campionatul Național de Karting la clasa mezină, PROMO. A făcut-o curajos și a demonstrat un progres semnificativ, astfel că cei din conducerea Borțov Racing au decis în ultimele două curse stagionale să-l arunce în luptă la clasa PUFO, pentru a acumula experiență și a se familiariza din timp cu particularitățile la acest nivel de concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frații Vladimir și Andrei Rebenciuc au fost premiați de Federația Română de Karting în cadrul Galei Campionilor 2023.
 Vizualizări articol: 1065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frații Vladimir și Andrei Rebenciuc au fost premiați de Federația Română de Karting în cadrul Galei Campionilor 20230.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei