Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 249 (8473)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Horia Brenciu și Orchestra Big Band: „Suceava, ai fost senzațională!”

Luni, 23 Octombrie 2023 (11:25:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Suceava, ai fost senzațională!” este mesajul transmis de Horia Brenciu și Orchestra Big Band după concertul „My Way”, ce s-a desfășurat sâmbătă, 21 octombrie 2023, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. 

 „Un entertainer înnăscut”, Horea Brenciu a electrizat publicul sucevean, care, venit în număr mare (sala plină), l-a aplaudat, ovaționat, pentru că i-a oferit mai bine de două ore de muzică și bună dispoziție.

Muzicianul sărbătorește anul acesta 30 de ani de la prima sa apariție la TV. Artistul a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor, prezentator, iar la moment aniversar nu putea să vină la Suceava singur. A venit însoțit de Big Band Orchestra, dar și de invitați îndrăgiți de public.

Prima surpriză a fost prezența pe scenă a tânărului Andrei Ciocîrlan, în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu”, născut în Dolheștii Mici, care de curând a cântat o doină la Vocea României, cântec cu care a cucerit jurații concursului, dar și publicul.

Pentru că Andrei a ales echipa Theo Rose și Horia Brenciu, nu putea să lipsească de pe scena suceveană, tocmai în concertul mentorului său. Mai întâi a cântat o doină, după care a interpretat o piesă în duet cu Horia Brenciu. Publicul l-a recunoscut din prima pe tânărul sucevean și l-a încurajat cu ropote de aplauze.

 

·       Muzică, emoție, umor, interacțiune cu publicul

 

„My Way” (piesă cu care s-a încheiat spectacolul) a fost un concert unic, pe acorduri albastre de jazz și swing, de suflet și pentru suflet. Cântece cunoscute interpretate de Dean Martin, Nat King Cole, Sammy Davis Jr, Big Crosby, Ray Charles, Tony Bennett, Frank Albert Sinatra s-au auzit și pe scena suceveană, în interpretarea artistului carismatic Horea Hrenciu și a Big Band Orchestra (una dintre cele mai complexe orchestre din showbizul românesc).

Invitați pe scenă în concertul „My Way” au fost și Adrian Nour, actor, muzician și dansator de step,arătând publicului câte puțin din toate, dar și Virgil Ianțu, cântăreț și prezentator, acesta din urmă pentru prima dată într-un spectacol la Suceava. I-a plăcut și a promis că va mai reveni.

Într-o atmosferă relaxantă, cu un public cunoscător (care a cântat mai multe refrene pe parcursul concertului), s-au ascultat balade, dar și piese ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului, alternate cu melodiile proprii ale artistului Horea Brenciu, unele devenite hituri. Muzică, emoție, umor, interacțiune cu publicul, decor, lumini, voci și instrumentiști de excepție, toate în același spectacol-poveste: „My Way”.

Horia Brenciu, mai mereu vesel, zâmbitor (mai puțin atunci când a interpretat o piesă în memoria tatălui său, pe care l-a pierdut în anul 2016 și de sfaturile căruia încă îi este dor) a primit și o Diplomă de Merit (pentru contribuția pe care a adus-o în muzică și în viața culturală românească) din partea primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, care i-a oferit și un album cu Ciprian Porumbescu. Nu au fost neglijate de către primarul Lungu nici cele două cântărețe din backing vocals, care au primit un coș cu flori. Totul s-a încheiat cu publicul în picioare, aplaudând, moment urmat de o sesiune de autografe și de fotografii, în foaierul Casei de Cultură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Horia Brenciu și Orchestra Big Band: „Suceava, ai fost senzațională!”.
 Vizualizări articol: 1092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Horia Brenciu și Orchestra Big Band: „Suceava, ai fost senzațională!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei