Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 248 (8472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șoferiță prinsă cu alcoolemie mare în cadrul acțiunii ”Blocada”

Duminică, 22 Octombrie 2023 (14:48:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii au pus în aplicare un nou episod al acțiunii ”Blocada”, în perioada 19-22 octombrie, în zilele din weekend acționându-se cu peste 200 de polițiști, care au fost angrenați în acțiuni de control în trafic dar și pentru creșterea gradului de siguranță, inclusiv prin controale în baruri și discoteci.

În cadrul acțiunilor, au fost depistați câțiva șoferi băuți, una din cele mai mari alcoolemii fiind depistate la o femeie.

Sâmbătă, 21 octombrie, în jurul orei 21.20, un echipaj de la Secția Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control, într-o intersecție din comuna Bogdănești, un autoturism la volanul căruia era o femeie. În scurt timp, polițiștii au observat că cea de la volan emană halenă alcoolică. În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că femeia în vârstă de 37 de ani, din Bogdănești, are concentrația de 1,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost condusă la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În mod normal, raportat la rezultatul în aerul expirat, este de așteptat ca alcoolemia în sânge să depășească semnificativ valoarea de 2 la mie, cu mult peste limita peste care se întocmește dosar penal.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru sâvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

”Doar în perioada 19 – 22 octombrie 2023, polițiștii au suspendat 59 de permise de conducere pentru abateri la regimul rutier și au reținut 26 de certificate de înmatriculare. Au fost aplicate și 540 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 268.000 lei pentru abateri la regimul rutier dar și pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

• Razie la discoteca din Preutești. Un tânăr de 19 ani era venit la petrecere cu un box cu 3 corni

Tot în cadrul acțiunii ”Blocada”, în seara zilei de sâmbătă, conform unui plan de acțiune al polițiștilor de la Secția Preutești și de la Poliția municipiului Fălticeni, cu sprijinul unei grupe de jandarmi, s-a efectuat o razie la discoteca din Preutești.

În cadrul raziei, asupra unui tânăr în vârstă de 19 ani, din satul Bahna Arini, comuna Preutești, a fost găsit un box metalic cu 3 corni montați pe partea de contact. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru port de obiecte periculoase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferiță prinsă cu alcoolemie mare în cadrul acțiunii ”Blocada”.
 Vizualizări articol: 2501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferiță prinsă cu alcoolemie mare în cadrul acțiunii ”Blocada”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei