Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 248 (8472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Noroc de Chichireș!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urmă cu o lună și ceva, unul dintreoamenii redeveniți liberi după vreo 3 ani și 6 luni petrecuți dincolo, M. M. Stoica, un inginer descalificat și ulterior recalificat catraficant de fotbaliști și lingău al unui patron în fața căruia dacă nu faci sluj ești hahalerăși păgân, vorbea despre una din achizițiile de care cred că se face direct vinovat (iar dacă nu, este doar principalul complice),care dacă n-ai fi știut că este Chichireș, te puteai gândi că e vreun Roberto Carlos, vreun Sergio Ramos în varianta locală: "... catalizatorul nostru și al echipei naționale", "singurul sportiv care se poate compara cu Cristina Neagu" etc., încât nu poți să nu te întrebi cât mai e prețul unui joint prin Ghencea ori ce băuturi se mai vând pe sub mână prin portul Galați, de unde provine pârnăiașul, pardon: metaforicul. Vă rog să vă reamintiți că (cum să eviți!?) catalizatorul, de când s-a repatriat și a pricopsit FCSB-ul cu prezența-i inconfundabilă, cât timp s-a aflat pe gazon a contribuit decisiv cam la toate golurile încasate de echipa lui. Accidentat pe la început de septembrie, a contribuit tot decisiv (de data asta... prin absență!) la ascensiunea FCSB în clasament. Iar dacă ne uităm și dincolo, la echipa națională, constatăm același lucru: căși România a urcat pe locul I de când catalizatorul accidentat a onorat-o cu lipsa-i! Nu ne îndoim că icoanele și mătăniile împrumutate de fiul Edward de la taică-su și-au făcut datoria, dar în egală măsură și Chichireș, prin absență, ceea ce mă face să cred că într-o bună zi dl M.M. Stoica va propune chiar sanctificarea catalizatorului. Eventual tot în absență!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noroc de Chichireș!.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Noroc de Chichireș!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei