Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 248 (8472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Beat turtă și pozitiv la amfetamină, a intrat în mașina de pe contrasens

Duminică, 22 Octombrie 2023 (16:23:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, la volanul unui autoturism, a intrat pe contrasens și a izbit o altă mașină care se deplasa regulamentar. Accidentul s-a produs sâmbătă seară, pe raza satului Paltinu, comuna Vatra Moldoviței, din fericire impactul soldându-se doar cu pagube materiale. 

Polițiștii ajunși la fața locului nu prea s-au înțeles cu autorul accidentului, care a refuzat inițial testarea în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, tânărul în vârstă de 26 de ani s-a răzgândit iar atât aparatul etilotest cât și cel DrugTest au dat rezultate pozitive.

Sâmbătă, în jurul orei 22.45, polițiștii Secției Rurale Pojorâta au primit un apel la 112 prin care un bărbat a anunțat că a fost implicat într-un accident provocat de un tânăr șofer care rula pe contrasens și care pare a fi băut.

Din cercetările derulate la fața locului a rezultat că Andrei S., în vârstă de 26 de ani, din Vatra Moldoviței, în timp ce se deplasa pe DN 17 A, din direcția Vatra Moldoviței către Sadova, la volanul unui VW, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina intrând pe contrasens și acroșând din lateral un Mercedes Benz care era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Vicovu de Sus.

În cazul autorului accidentului, testarea, făcută la aproximativ două ore de accident, a indicat alcoolemia de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Asta înseamnă undeva la 2,5 la mie în sânge.

În cazul aparatului DrugTest, tânărul a ieșit pozitiv la amfetamină. Cu privire la suspiciunile de consum de droguri se așteaptă rezultatele probelor de sânge și urină recoltate la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au deschis dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și i-au aplicat tânărului care a provocat accidentul și o amendă de 1.855 de lei, pentru circulația pe sens opus și producerea unui accident de circulație soldat cu pagube materiale și pentru nesolicitarea eliberării unui duplicat al permisului de conducere în cazul deteriorării acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat turtă și pozitiv la amfetamină, a intrat în mașina de pe contrasens.
 Vizualizări articol: 1169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beat turtă și pozitiv la amfetamină, a intrat în mașina de pe contrasens0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei