Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 245 (8469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ștefan Hrușcă, Radu Rotaru și Mario Florescu, reuniți pe scena suceveană pentru un concert de colinde

Miercuri, 18 Octombrie 2023 (15:26:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc joi, 21 decembrie 2023, la ora 20:00, un concert de colinde tradiționale interpretate în cea mai sinceră şi autentică manieră de artiștii Ștefan Hrușcă, Radu Rotaru și Mario Florescu.

Ștefan Hrușcă (voce și chitară), Radu Rotaru (claviaturi), Mario Florescu (percuție) au pregătit pentru publicul sucevean câteva „istorisiri muzicale” care îl introduc în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă, momente ce vor fi îndrăgite și aplaudate.

„Vocea lui Ștefan Hrușcă, adâncă și vibrantă, creează o legătură emoțională captivantă cu ascultătorul, iar urările, amplificate de expresia sa caldă și autentică, transmit o vibrație arhaică și nostalgică, reînviind elementele esențiale și atemporale ale colindelor, versurile bogate în pilde și simboluri și armoniile psalmice”, spun organizatorii turneului național. Colindele sale au devenit o parte esențială a sărbătorilor pentru mulți români, aducând în sufletele acestora acea căldură și armonie care caracterizează Crăciunul. Cu fiecare notă și cu fiecare vers, Ștefan Hrușcă ne aduce aminte de frumusețea tradițiilor noastre și de importanța valorilor familiale. Prin efortul său de a culege și de a șlefui aceste comori spirituale până la perfecțiunea pe care o cunoaștem azi, Hrușcă a devenit și rămâne adevăratul artist colindător al inimilor românilor pe timpul sfintelor sărbători de iarnă. „Supranumit <dascălul de colinde> de regretatul poet și prieten George Țărnea, Ștefan Hrușcă rămâne, în accepţia ascultătorilor, <numitorul comun> al colindelor românești. El, și nimeni altul, a ţinut aprinsă în inima noastră lumina de candelă a colindelor. Și tot el, prin colindele sale, ca nimeni altul, izbutește să ne adune pe toţi și să ne facă să simţim că, indiferent unde ne-am afla, suntem trup și suflet ai acestui pământ, cum suntem cu trup și suflet ai credinţei crestine”, au completat organizatorii evenimentului de pe 21 decembrie 2023, de la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Se pot achiziționa bilete de la Secretariatul Casei de Cultură Suceava sau, online, de pe Proticket.ro, bilet.ro, ticketstore.ro etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ștefan Hrușcă, Radu Rotaru și Mario Florescu, reuniți pe scena suceveană pentru un concert de colinde.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ștefan Hrușcă, Radu Rotaru și Mario Florescu, reuniți pe scena suceveană pentru un concert de colinde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei