Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 245 (8469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alcoolemie imensă pentru un șofer care a ajuns cu un tractor cu remorcă într-un șanț

Miercuri, 18 Octombrie 2023 (17:21:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au anunțat că au luat măsura controlului judiciar, după 24 de ore de arest, față de un bărbat care a căzut victimă într-un accident produs tot de el, pe fond de consum de alcool. Atrage atenția alcoolemia extrem de mare a bărbatului care conducea un tractor cu remorcă, 3,48 g/l alcool în sânge proba I, respectiv 3,18 g/l alcool în sânge, proba II. O alcoolemie la care alții sunt în prag de comă alcoolică.

În ziua de 12 octombrie, dimineață, în jurul orei 9.30, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin numărul de urgențe 112 că pe raza satului Lămășeni, comuna Rădășeni, s-a produs un accident rutier.

Din cercetări a rezultat că un localnic ce conducea un tractor agricol care tracta o remorcă fabricată artizanal, pe o stradă din Lămășeni, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în șanțul de beton din partea dreaptă a drumului, având în vedere direcția sa de deplasare.

Tractoristul a ajuns la spitalul din Fălticeni în urma accidentului, având o contuzie toraco-abdominalo-pelviană. El nu a putut fi verificat cu etilotestul, însă i s-au recoltat probe biologice care au dat rezultatele amintite mai sus.

Pe lângă dosarul penal pentru conducere sub influența alcoolului, polițiștii au mai deschis un dosar penal și pentru infracțiunea de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

După cum am arătat, bărbatul a fost pus în libertate după 24 de ore de arest, dar are impuse mai multe obligații de la care nu are voie să se abată, inclusiv interdicția de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alcoolemie imensă pentru un șofer care a ajuns cu un tractor cu remorcă într-un șanț.
 Vizualizări articol: 1139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alcoolemie imensă pentru un șofer care a ajuns cu un tractor cu remorcă într-un șanț0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei