Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 245 (8469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cupa „Inter Conti – Barbera” la tenis pentru copii a fost o reușită

Miercuri, 18 Octombrie 2023 (18:08:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultramoderna bază sportivă „Miraj Star” din Mitocu Dragomirnei a găzduit zilele trecute un atractiv turneu de tenis pentru copii. Intitulată Cupa „Inter Conti – Barbera”, competiția organizată de clubul sportiv Tenis King din Suceava s-a desfășurat în cadrul Circuitului Tenis 10. Acesta este un concept relativ nou implementat de Federaţia Română de Tenis, în baza campaniei internaţionale de iniţiere şi învăţare a acestui sport, susţinută de ITF. În funcţie de abilităţi şi de vârsta concurenţilor, la asemenea concursuri se utilizează mingi mai uşoare, rachete mai scurte sau terenuri mai reduse ca dimensiune, organizatorii încercând prin aceste metode să inoculeze dragostea pentru tenis celor mai mici jucători, ştiut fiind că tenisul trebuie adaptat vârstei şi capacităţilor fizice ale copiilor.

Nu mai puțin de 35 participanți din Târgu Neamț, Comănești, Gura Humorului, Rădăuți, Fălticeni și Suceava s-au aflat pe tabloul de concurs al Cupei „Inter Conti – Barbera”, întrecându-se la cinci niveluri de joc: Roșu Starter, Roșu Challenger, Portocaliu, Verde și Galben.

La capătul unor jocuri spectaculoase și pline de suspans, disputate într-o zi însorită de toamnă, s-au remarcat în mod deosebit micii tenismeni din Fălticeni și Rădăuți.

Antrenorul Marcel Dascălu, de la clubul „Nada Florilor” din Fălticeni, care a avut cei mai mulți sportivi pe podiumul de premiere, a vorbit la superlativ despre turneul de la Mitocu Dragomirnei, având numai cuvinte de laudă la adresa organizatorilor.

„Domnii Mihai Ududec și Alexandru Huțu au făcut tot posibilul astfel încât copiilor și părinților care i-au însoțit să nu le lipsească nimic. Pe toată durata turneului au fost puse la dispoziția celor prezenți gustări, sucuri, apă, dulciuri sau cafea. Premiile au fost și ele generoase, constând în cupe, diplome, medalii, prosoape. De asemenea, toți copiii, indiferent de locul ocupat, au primit vouchere de cumpărături, ceea ce reprezintă o premieră și o surpriză foarte plăcută. Una peste alta, copiii s-au simțit minunat, la fel și părinții, plecând acasă bucuroși și impresionați de modul în care au fost tratați. Eu am participat la zeci de concursuri în toată țara, dar condiții de joc atât de bune și ospitalitate ca la Cupa „Inter Conti – Barbera” n-am mai întâlnit”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cupa „Inter Conti – Barbera” la tenis pentru copii a fost o reușită.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cupa „Inter Conti – Barbera” la tenis pentru copii a fost o reușită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei