Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 239 (8463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Podul provizoriu de la Milișăuți va fi deschis în câteva zile și va fi destinat traficului până în 3,5 tone

Miercuri, 11 Octombrie 2023 (15:28:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a anunțat că miercuri, 11 octombrie, în prezența constructorului și a Serviciului Rutier Suceava, a avut loc inspecția preliminară a lucrărilor de amenajare a variantei provizorii la podul peste râul Suceava de la Milișăuți, ”vestitul” pod provizoriu din tuburi despre care am tot scris și care trebuia să fie gata în urmă cu un an de zile.

În zilele următoare, Poliția Rutieră și constructorul vor finaliza amplasarea semnalizării rutiere pentru a se ajunge efectiv la deschiderea circulației pe acest pod provizoriu din tuburi.

Se preconizează că joia viitoare, pe 19 octombrie, se va deschide circulația pe acest pod provizoriu.

Important de precizat, varianta provizorie va fi destinată traficului ușor (autovehicule cu masa totală maxim autorizată sub 3,5 t), aceasta fiind prevăzută cu parapet de protecție unidirecțional și trotuar pentru pietoni, traficul urmând să se desfășoare pe un sens, alternativ, dirijat prin semafoare.

Pentru restul categoriilor de autovehicule, traficul se va desfășura conform planului de management al circulației aprobat de Poliția Română la semnarea proiectului privind reparațiile la podul de pe DN 2H de la Milișăuți.

Traficul greu va fi dirijat prin indicatoare pe următoarele rute:

Pe relația Milișăuți – Rădăuți și retur: DN 2H, km 0+000 inters. DN 2, km 457+100, Iacobești – DN 2 (Românești – Bălcăuți) – inters. DN 2, km 471+785 cu DN 17A, km 83+315 – Bălcăuți – DN 17A (Dornești – Rădăuți)

Pe relația Solca – Rădăuți – Suceava și retur: DN 2K (Solca – Milișăuți) inters. DN 2H, km 7+000 – DN 2H (Milișăuți – Rădăuți) – DN 17A (Dornești – Bălcăuți) – DN 2 (Bălcăuți – Românești – Suceava).

Imediat ce se va circula pe acest pod provizoriu, podul degradat de peste apa Sucevei pe DN 2H Rădăuți-Milișăuți va fi închis complet circulației publice pentru ca firma Testa Prima să poată trece la lucrările de reparații stabilite prin contract.

Podul trebuie desfăcut, consolidat, iar apoi se va trece la montarea noilor grinzi. Realist vorbind, având în vedere că vine și iarna, podul rutier de la Milișăuți nu va putea fi redeschis mai repede de 6-7 luni de la momentul închiderii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Podul provizoriu de la Milișăuți va fi deschis în câteva zile și va fi destinat traficului până în 3,5 tone.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Podul provizoriu de la Milișăuți va fi deschis în câteva zile și va fi destinat traficului până în 3,5 tone5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei