Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 239 (8463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Moderna sală de sport de la Școala Gimnazială Nr. 10 va fi inaugurată pe 1 Decembrie

Miercuri, 11 Octombrie 2023 (16:23:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cea mai nouă, dar și cea mai modernă sala de sport construită în municipiul Suceava, la Școala Gimnazială Nr. 10 din cartierul Burdujeni, va fi inaugurată pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Lucrările, începute anul acesta, în primăvară, au fost finalizate în timp record de firma Simion Tehnoconstruct, care avea termen de execuție 14 luni.

Primarul Ion Lungu a precizat că acum se fac ultimele probe la instalațiile de climatizare, încălzire și iluminat, iar apoi mai urmează să fie montat covorul PVC omologat, fiind aduse și dotările necesare punerii în folosință a sălii. Investiția municipalității sucevene a fost de un milion de euro, din fonduri proprii.

„A ieșit o sală de sport frumoasă, construită bine, într-un timp record și copiii de la Școala 10 vor beneficia de această sală modernă de sport începând cu 1 Decembrie”, a spus Ion Lungu, care a felicitat constructorul, același care a realizat în timp record și prima creșă ”verde” din România.

Cei peste 1.200 de copii care învață la Școala Gimnazială Nr. 10 vor putea practica acolo mai multe sporturi, precum baschet, volei sau tenis, dar și tenis de masă, aerobic și dansuri ori, dacă doresc, pot să meargă la sala de forță și mobilitate, în spațiile amenajate special la demisol.

Noua sală de sport este prevăzută cu instalații de climatizare moderne, de tip VRV, inclusiv cu centrală de tratare a aerului, cu recuperator de căldură și chiller de răcire, dar și cu panouri solare pentru asigurarea apei calde menajere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moderna sală de sport de la Școala Gimnazială Nr. 10 va fi inaugurată pe 1 Decembrie.
 Vizualizări articol: 822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moderna sală de sport de la Școala Gimnazială Nr. 10 va fi inaugurată pe 1 Decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei