Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 239 (8463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Flutur anunță începerea lucrărilor de asfaltare pe drumul județean Suceava – Dolhasca

Miercuri, 11 Octombrie 2023 (16:09:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat începerea lucrărilor de asfaltare pe drumul județean Suceava – Dolhasca, în cadrul proiectului de modernizare a axialului Iași – Suceava. Gheorghe Flutur a precizat că deși vremea s-a răcit, lucrările de modernizare a drumurilor județene sunt în toi. „Vorbim aici de drumul Suceava – Dolhasca. Apreciez că s-a ținut seama de apelul meu de săptămână trecută, când la întâlnirea cu constructorul am solicitat să încerce să finalizeze tronsoane de drum. Iar în cursul zilei de miercuri, în zona Chilișeni, se turna asfalt și este pregătit patul drumului pe o porțiune destul de mare pentru continuarea asfaltării”, a spus Flutur.

El a adăugat că se lucrează și pe porțiunea acestui drum între orașele Liteni și Dolhasca. „În perioada următoare, probabil se va turna asfalt și aici, la fel cum se pregătește turnarea asfaltului și în Udești, dar și în centru localității Bosanci”, a mai declarat șeful administrației județene. El a adăugat că în momentul de față se lucrează și pe celelalte șantiere de drumuri județene. Gheorghe Flutur a făcut referire în special la drumul județean din pasul Bilbor, până la granița cu județul Harghita, unde au fost finalizate serpentinele.

„În momentul de față se lucrează la cea de a doua serpentină, iar constructorul a adus o a doua moară de măcinat piatra pe care o folosește la fundația drumului. Am cerut constructorului să își aducă forță de muncă suplimentară pentru că în această zonă iarna vine mai repede”, a mai afirmat președintele CJ Suceava. El a arătat că pentru săptămâna viitoare a programat o întâlnire cu cei de la conducerea Consiliului Județean Harghita pentru a stabili modul de joncțiune a drumului județean din Suceava cu cel din județul învecinat, la Bilbor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță începerea lucrărilor de asfaltare pe drumul județean Suceava – Dolhasca.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur anunță începerea lucrărilor de asfaltare pe drumul județean Suceava – Dolhasca1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei