Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 222 (8446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Partidul AUR vizează un scor de 60 la sută la alegerile europarlamentare

Joi, 21 Septembrie 2023 (12:03:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul AUR Suceava, deputatul Doru Acatrinei, a anunțat care este obiectivul partidului pe care îl reprezintă la alegerile europarlamentare de anul viitor. Iar ținta anunțată este una extrem de îndrăzneață și optimistă.

”Estimez că vom avea un procent de 60% și vom obține cel puțin 15-16 mandate la alegerile europarlamentare. Sunt estimări foarte optimiste, pentru că nu le putem spune românilor că vrem să facem schimbare când schimbarea pleacă de la Bruxelles, iar în România doar se execută. Acolo sunt mai mulți europarlamentari români, dar singurul care este eficient este Cristian Terheș. El a fost singurul care a vorbit constant pe subiecte care în ultimii trei ani au afectat întreaga omenire și s-a dovedit că nimic nu a fost adevărat din ceea ce s-a întâmplat în pandemie. Primul partid în diaspora va fi AUR și nu există nici o îndoială în acest sens. Cred cu tărie că politicieni ca Rareș Bogdan, care promiteau în diaspora că vor tăia pensiile speciale în 30 de zile și ele sunt în vigoare și astăzi, nu mai pot fi votați de electorat”, a arătat Doru Acatrinei.

Afirmațiile vin în contextul în care AUR a avut la Constanța o a doua lansare a candidaților pentru alegerile europarlamentare din 2024. La eveniment au fost prezenți și reprezentanții AUR Suceava, printre care și Aura Bejinari, vicepreședinte al acestei formațiuni politice.

”Am susținut propriul candidat, în persoana profesorului universitar Veronica Grosu, pe care o vom promova intens în perioada următoare. AUR a fost singurul partid care a avut curajul de a-și lansa cu un an înainte candidații pe care îi propune pentru Parlamentul European. E un curaj, poate și pentru faptul că am încercat să-i alegem să ne facă cinste. Iar în ceea ce o privește pe doamna Veronica Grosu, aceasta este prezentă la acțiunile noastre din teren și vom lucra alături de ea pentru a o face cunoscută în tot județul Suceava. Îndrăznim să credem că va ajunge acolo ne dorim, în Parlamentul European”, a spus Aura Bejinari, vicepreședintele AUR Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Partidul AUR vizează un scor de 60 la sută la alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 1726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Partidul AUR vizează un scor de 60 la sută la alegerile europarlamentare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei