Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 222 (8446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc are o secție de radiologie ultramodernă, dotată cu un computer tomograf

Joi, 21 Septembrie 2023 (18:35:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc a fost inaugurată joi noua secție de radiologie dotată cu echipamente și dispozitive de ultimă generație, inclusiv un computer tomograf. Inaugurarea a avut loc în prezența președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a primarului Mihăiță Negură, a managerului spitalului, dr. Adrian Cosinschi, și a directorilor Casei de Asigurări de Sănătate și Direcției de Sănătate Publică, Cristi Bleorțu, respectiv Daniela Odeh. În cuvântul său, primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a ținut să evidențieze faptul că secția de radiologie a fost modernizată și dotată printr-un proiect european în valoare de cinci milioane de euro. Mihăiță Negură a subliniat faptul că în momentul de față această secție a spitalului dispune de echipamente de ultimă generație, el subliniind faptul că cel mai important echipament de care vor beneficia pacienții este computerul tomograf. „Este o zi importantă în spitalul municipal, pentru că de astăzi funcționează o secție de radiologie cu o dotare medicală foarte importantă. Și poate cel mai important echipament medical este computerul tomograf pe care spitalul municipal nu l-a avut. Și nu numai cadrele medicale și-au dorit acest important dispozitiv medical, dar în primul rând pacienții, care nu sunt de ordinul sutelor sau al miilor. Pentru că trebuie să precizez că Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc are în arondare peste 55.000 de pacienți”, a spus Negură. El a adăugat că a discutat cu șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, și despre posibilitatea construirii unui nou corp de spital. Primarul din Câmpulung Moldovenesc a ținut să mai precizeze că tot pentru secția de radiologie s-au achiziționat echipamente precum ecografe, aparate Rotgen, trusă laparoscopică, mese de operații, trusă de endoscopie, aparate și stație de sterilizare, paturi de spital etc.

 

Flutur: Spitalul de la Câmpulung Moldovenesc s-a schimbat la față în totalitate

 

La rândul său, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat încântat de transformarea în bine a Spitalului Municipal din Câmpulung Moldovenesc. „Spitalul de la Câmpulung Moldovenesc s-a schimbat la față în totalitate. Nu cu mult timp în urmă participam la inaugurarea unei secții moderne de Anestezie-Terapie Intensivă la Câmpulung Moldovenesc. Cu puțin timp în urmă a început și un proiect pe fluide medicale, adică aducerea oxigenului în siguranță la patul bolnavului și a altor fluide medicale la capul pacientului, iar acum s-a inaugurat dotarea cu aparatură de ultimă generație a secției de Radiologie și ne referim la Computerul Tomograf (CT), dar și altă aparatură necesară pentru ca pacienții să nu mai facă un drum până la Suceava sau în altă parte”, a precizat Flutur. El a spus că datorită dotărilor moderne ale spitalului câmpulungean pacienții nu vor mai fi nevoiți să parcurgă distanțe foarte mari la alte unități spitalicești care dispun de computer tomograf. De asemenea, Flutur a arătat că vestea bună pentru pacienți este că la spitalul câmpulungean se va lucra și în regim de ambulatoriu, pentru a oferi consultații celor interesați.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc are o secție de radiologie ultramodernă, dotată cu un computer tomograf.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc are o secție de radiologie ultramodernă, dotată cu un computer tomograf0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei