Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 198 (8422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Expoziție de fotografie realizată de Elina Okolit, o fotografă ucraineană refugiată la Suceava

Joi, 24 August 2023 (15:11:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O colecție de fotografii realizate de Elina Okolit, o fotografă ucraineană refugiată la Suceava, pot fi admirate, până pe 24 septembrie 2023, de luni până vineri, între orele 09:00-17:00, la ROUA Info HUB, str. Leca Morariu, nr. 2b. Fotografiile prezintă „poveștile” a zece familii ucrainene, refugiate în Suceava. ROUA Info HUB aparține de Asociația Institutul Bucovina, recunoscută pentru eforturile sale în sprijinirea comunității de refugiați ucraineni, oferă, din luna martie a anului 2022, servicii precum diagnoză, evaluare și consiliere, sprijin material, servicii de suport și facilitare a accesului la resurse pentru categorii dezavantajate.

Centrul de Urgențe Sociale Suceava și ROUA Info HUB – Casa mamelor din Ucraina sunt două structuri dezvoltate de Asociația Institutul Bucovina pentru a veni în ajutorul refugiaților. „Fotografiile și poveștile prezentate ilustrează drumurile de curaj și rezistență ale celor zece familii reprezentate în expoziție. Această inițiativă este posibilă datorită talentului și angajamentului Elinei Okolit, o fotografă ucraineană care împărtășește și ea experiența de refugiat. Elina Okolit a venit în România împreună cu mama sa și a ales să se implice activ în sprijinirea comunității de refugiați, chiar dacă ea însăși se confruntă cu o dizabilitate care o ține într-un scaun cu rotile, ca urmare a unui sistem medical deficient. Elina a reușit să surprindă atât durerea, cât și speranța din ochii acestor familii prin obiectivul său fotografic. Fiecare familie prezintă o poveste unică, întemeiată pe experiențele trăite sub ocupația sovietică înainte de a găsi adăpost în România”, au transmis reprezentanții Asociației Institutul Bucovina. Expoziția, care marchează Ziua Independenței Ucrainei (24 august), este organizată în parteneriat cu Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră (BRCT), Acțiunea Împotriva Foamei (ACF), Uniunea Ucrainenilor din România, Academia PIM și Galeria de Artă Zamca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziție de fotografie realizată de Elina Okolit, o fotografă ucraineană refugiată la Suceava.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziție de fotografie realizată de Elina Okolit, o fotografă ucraineană refugiată la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei