Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 198 (8422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colegiul „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, primul la nivel național, cu Proiectul „Repere pentru viață”, la categoria „consiliere și orientare”

Joi, 24 August 2023 (10:42:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul „Repere pentru viață” derulat în programul „Școala altfel” de Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” în anul școlar 2022-2023 a fost declarat câștigător la nivel național la categoria „consiliere și orientare”, după ce s-a clasat pe prima poziție și la nivelul județului. Coordonatorii proiectului câștigător au fost prof. Puiu Adrian Nicolae, directorul colegiului, prof. Lăzărescu Luminița, prof. Miriam Leon Postolache. „Felicitări și alese mulțumiri tuturor celor implicați, cei 61 de invitați, colectivul de cadre didactice, elevii organizatori și participanți, dar și părinți”, transmit reprezentanții colegiului, care îi mulțumesc și inspectorului școlar Tatiana Vîntur pentru tot sprijinul acordat.

Inspectorul școlar Tatiana Vîntur a transmis că și Școala Gimnazială Berchișești a fost laureată la nivel național, în cadrul programului „Școala altfel”, la categoria „Abilități de viață”, cu proiectul „Mass-media – între comunicare și manipulare”, coordonator prof. Loredana Dura.

„Repere pentru viață” a oferit elevilor colegiului din Rădăuți prilejul de a interacționa activ cu nu mai puțin de 61 de specialiști din diverse domenii de activitate, personalități cu cariere profesionale și publice remarcabile, între care și absolvenți ai colegiului, modele de urmat în cariera profesională pentru cei aproape 900 de elevi ai colegiului, facilitând astfel orientarea în carieră și alegerea unei profesii potrivite. „Mass-media – între comunicare și manipulare” a propus copiilor școlii o alfabetizare mediatică, esențială în avalanșa de informații care se îndreaptă spre copii prin atât de numeroase mijloace. Este important ca aceștia să cunoască și să înțeleagă principiile care guvernează lumea mass-media. Ateliere de lucru propuse au fost: Importanța mass-media în societate, Informare și dezinformare, Libertatea de exprimare, Fapte și opinii, Lanțul dezinformării, Reporter pentru o zi, Descifrarea mesajului audio – vizual, Istoria presei scrise, Sunt un „navigator” inteligent. „Felicitări pentru învățarea exersată în contexte nonformale în cadrul programului Școala altfel”, a transmis inspectorul Tatiana Vîntur. „Școala altfel” este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor preșcolari/elevilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, primul la nivel național, cu Proiectul „Repere pentru viață”, la categoria „consiliere și orientare”.
 Vizualizări articol: 2049 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Colegiul „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, primul la nivel național, cu Proiectul „Repere pentru viață”, la categoria „consiliere și orientare”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei