Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 135 (8359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gala Colosseum Tournament 39 va fi promovată de soldați romani care vor mărșălui pe străzile Sucevei

Luni, 12 Iunie 2023 (18:29:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A mai rămas puțin timp până la mult așteptata gală Colosseum Tournament 39, care va avea loc la Cetatea de Scaun a Sucevei, pe data de 30 iunie, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Județean. În cadrul manifestărilor de promovare a acestui grandios eveniment, în ziua de joi, 15 iunie, în intervalul orar 14.00-18.00, străzile municipiului Suceava vor fi împânzite de soldați romani, care vor mărșălui în centrul orașului și în Iulius Mall. Cu acest prilej, sucevenii vor putea admira ținuta ostașilor marelui Imperiu Roman și vor asista la scene de luptă.

Cu această ocazie, organizatorii galei de kick-boxing de la Suceava, Gabriel Georgescu, Horia Rădulescu și Cristi Varasciuc, au anunțat și adversarul ieșeanului Alexandru Amariței în lupta care va avea drept miză centura mondială Colosseum Tournament la categoria 77 de kilograme. Este vorba de formidabilul luptător Taur Guitor, din Estonia.

Vasile Amariței face parte dintr-o familie cu nouă frați din localitatea Scobinți, doi dintre aceștia, Alexandru și Liliana, fiind și ei practicanți de kick-boxing, urmând să urce la rândul lor în ringul de la Cetatea de Scaun. Cu prilejul galei de la Suceava va fi lansat proiectul de suflet „Casă pentru Campioni”, prin care promotorii evenimentului și partenerii lor se vor focusa pe ajutorarea fraților Amariței, astfel încât, până la sfârșitul anului, acestora să li se construiască o casă în localitatea lor natală, acolo unde să se poată bucura de strictul necesar.

De asemenea, în baza unui acord de colaborare cu Agenția Națională Antidrog, sportivii participanți la gala de la Suceava vor fi implicați în campania intitulată „Lupta Sportivă - Singura Dependență”. Luptătorii vor filma mesaje video în care se vor poziționa împotriva consumării drogurilor, care vor fi lansate în mediul online.

 

Fight-card-ul va fi plin de luptători cu priză la public

În paralel cu activitățile strict organizatorice, intrate pe ultima sută de metri, se lucrează intens și la fight card. Întregul tablou de concurs va fi alcătuit din luptători cunoscuți, adevărați campioni cu priză la public, ce au în palmares rezultate importante pe plan internațional. Este stabilit deja că, în cadrul Colosseum Tournament 39 de la Suceava, campionul categoriei 77 de kilograme, proaspătul debutant în Glory, cea mai mare promoție de kickboxing din lume, constănțeanul Ștefan Orza, își va apăra centura în fața lui Mohammad Ghaedi, campion în promoția numărul unu a Olandei, Enfusion. La Suceava va ajunge pe 30 iunie și Ibtissam Kassrioui, considerată cea mai frumoasă sportivă din kickboxingul mondial, care în luna mai va lupta pentru centura Enfusion. Supranumită "Prințesa Marocului", Ibtissam Kassrioui o va înfrunta la Colosseum Tournament pe campioana Asiei, iranianca Sahel Bayat.

Nu în ultimul rând, rădăuțeanul Rayko Levițchi, proaspăt campion mondial Bare Knuckle Boxing, va urca în ringul amplasat în șanțul de apărare al Cetății de Scaun împotriva unui adversar surpriză. „The Lion” al nostru este primul român care a luptat în stilul bare knuckle și a câștigat centura în această disciplină de o duritate extremă.

De asemenea, Mihai „The Gladiator” Rusu, originar din Capu Câmpului, care a luptat recent în Franța pentru centura organizației Wako, va încrucișa mănușile cu un sportiv redutabil de etnie turcă, ce se pregătește în Olanda, la sala celebrului Semmy Schilt.

Recent a fost perfectat și un duel sută la sută sucevean. Se vor afla în ring, față-n față, în limitele categoriei 65 de kilograme, Ionel Bălan, care se pregătește în Capitală, la SuperKombat Academy, și Bogdan Floriștean, legitimat la Pro Gym Mironescu.

 

Semmy Schilt, legenda kickboxingului mondial, este invitat de onoare al evenimentului de la Cetatea de Scaun

Un punct de atracție al Colosseum Tournament 39 va fi invitatul de onoare al galei de la Suceava, gigantul olandez Semmy Schilt, o adevărată legendă a artelor marțiale. Schilt este cvadruplu campion în K1 și împarte acest record cu alt kickboxer de legendă, Ernesto Hoost. Horia Rădulescu i-a fost antrenor lui Semmy Schilt în perioada de glorie a acestuia, iar cei doi au rămas în bune relații.
Surprizele pe linie sportivă nu se vor opri aici în ceea ce privește Colosseum Tournament 39, care se anunță evenimentul anului în România.

Un lucru inedit legat de gala Colosseum Tournament de la Suceava, care în mod sigur va oferi un plus de spectaculozitate acțiunii, este ideea organizatorilor de a amplasa ringul în șanțul de apărare de la Cetatea de Scaun, astfel că, în vecinătatea zidurilor încărcate de istorie, luptele dintre gladiatorii moderni vor câștiga în mod sigur în dramatism. Promotorii galei dau asigurări că evenimentul va fi unul de amploare, unic pentru România, care cu greu va putea fi egalat.

Unicitatea galei de la Suceava constă și în faptul că fundalul sonor va fi asigurat de o filarmonică, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria acestui sport. De asemenea, producția video a galei va fi asigurată de un specialist recunoscut la Hollywood, cel care a realizat scenele de acțiune ale filmului „Misiune Imposibilă”. În condițiile în care va fi transmis în direct de către DigiSport și de alte 80 de posturi de televiziune și platforme online din Europa, Statele Unite ale Americii și Asia, Colosseum Tournament 39 se anunță a fi unul dintre cele mai urmărite evenimente care au avut loc vreodată la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala Colosseum Tournament 39 va fi promovată de soldați romani care vor mărșălui pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 1756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala Colosseum Tournament 39 va fi promovată de soldați romani care vor mărșălui pe străzile Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei