Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 125 (8349)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur solicită măsuri ferme pentru siguranța alimentară, considerând că sucevenii trebuie să știe dacă legumele sunt toxice

Miercuri, 31 Mai 2023 (16:29:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat luarea unor măsuri ferme pentru siguranța alimentară a populației, în sensul informării sucevenilor dacă legumele pe care le consumă din comerț sunt toxice sau nu. Gheorghe Flutur i-a solicitat președintelui Autorității Teritoriale de Ordine Publică Suceava, Tudor Plăcintă, ca în prima ședință a Consiliului Județean să fie invitați reprezentanții DSP, DSV și Protecției Consumatorilor pentru o analiză cu privire la sănătatea populației din județ și a celor care vin să viziteze județul Suceava.

„Asistăm în ultima perioadă la dezbateri publice și la foarte multe emisiuni despre cât de toxice sunt legumele și alimentele pe piață. Trebuie să vedem ce consumăm pentru că e o întreagă isterie pe problema roșiilor și a celorlalte produse pe care le cumpărăm”, a spus Gheorghe Flutur. El a precizat că populația trebuie să știe dacă instituțiile statului au acțiuni prin care să verifice dacă legumele consumate de suceveni sunt sau nu toxice. „Există acțiuni în acest sens sau iar o să ne trezim cu breaking-news-uri că am aflat nu știu ce după ce am mâncat 20 de ani roșii otrăvite. Vreau să ne prezinte aceste chestiuni”, a transmis șeful administrației județene.

El a adăugat că este necesară o discuție serioasă despre siguranța alimentară și despre ce mănâncă sucevenii. „Cred că e foarte important pentru oricine acest lucru. Merg ei în piețe? Îi verifică? Cum îi sortează? Sau doar ne mirăm de la televizor că nu știu ce roșii consumăm, cu nu știu ce grad de toxicitate”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur solicită măsuri ferme pentru siguranța alimentară, considerând că sucevenii trebuie să știe dacă legumele sunt toxice.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur solicită măsuri ferme pentru siguranța alimentară, considerând că sucevenii trebuie să știe dacă legumele sunt toxice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei