Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 100 (8324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Zi de coșmar în traficul din Suceava după închiderea a două benzi, din cauza unei avarii majore

Marţi, 2 Mai 2023 (13:41:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua de marți, 2 mai, s-a transformat într-un coșmar în trafic după ce ambele benzi de pe sensul de mers Burdujeni-centrul orașului au fost închise pentru ca ACET să poată interveni pentru a remedia o avarie majoră. Având în vedere complexitatea lucrării și problema craterului din asfalt se estimează că traficul va fi sufocat și miercuri.

Se intervine în zona IRIC, în locul unde a avut loc și accidentul de luni după-amiază, cu un microbuz intrat violent într-un stâlp. În acea zonă, asfaltul a cedat în urma unei avarii majore la o conductă de apă, fiind create probleme majore de siguranța traficului.

În aceste condiții, cu ambele benzi blocate de lucrări, traficul dinspre Burdujeni spre centrul Sucevei a fost deviat pe ruta Moldova – Jean Bart – Nicolae Iorga. Este lesne de înțeles cât de repede s-au format blocaje, fiind afectat grav inclusiv traficul dinspre Plopeni.  

Surparea asfaltului a fost produsă de spălarea stratului-suport din cauza unei avarii apărute la conductele ACET de apă și canalizare, care alimentează străzile situate mai jos de stația IRIC.

În prezent, acolo se lucrează în paralel la remedierea problemelor atât la rețeaua de apă potabilă, cât și la cea de canalizare, motiv pentru care a fost necesară închiderea ambelor benzi de circulație.

Cum lucrarea este mai complexă, remedierea problemelor de către echipele ACET este estimată a se face până în jurul orei 18.00.

Abia după aceea se va putea trece efectiv la remedierea craterului din asfalt, ceea ce va mai bloca traficul, cu siguranță, cel puțin și miercuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zi de coșmar în traficul din Suceava după închiderea a două benzi, din cauza unei avarii majore.
 Vizualizări articol: 3423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zi de coșmar în traficul din Suceava după închiderea a două benzi, din cauza unei avarii majore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei