Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 100 (8324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învățătoarea Mihaela Lazăr, din Plopeni, mamă a patru copii, a plecat la Ceruri

Marţi, 2 Mai 2023 (09:02:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Învățătoarea Mihaela Lazăr, cadru didactic la Școala Gimnazială „Cristofor Simionescu” din Plopeni – Salcea, mamă a patru copii, care suferea de o boală gravă, a plecat la Ceruri, în prima zi din luna mai 2023.

Mihaela a primit vestea că suferă de o boala gravă, „o boală care o macină pe interior și care îi răpește puterile și timp prețios de petrecut cu cei dragi”, în luna mai a anului 2022, moment în care foarte mulți oameni au lansat campanii umanitare și au ajutat-o financiar pentru a putea urma tratamente care să o salveze. Dumnezeu i-a arătat cât de milostiv și bun este și i-a dăruit oameni frumoși alături, care i-au sărit în ajutor și a reușit să treacă cu bine prin tot felul de tratamente, ședințe de chimioterapie, operații costisitoare, care i-au redat zâmbetul și șansa de a-și continua viața frumoasă pe care o avea înainte de apariția bolii”. Părea să fie totul bine, dar înainte de sărbători boala a recidivat.

Din păcate, firul vieții i s-a terminat într-o zi luminoasă de mai. Mult prea repede. Odihnește-te printre îngeri, Mihaela Lazăr.

 

·        Ajutor pentru familia îndurerată

 

Primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic, a postat următorul mesaj: „1 mai 2023 - o zi tristă pentru întreaga comunitate a orașului Salcea. Stimați cetățeni, vă informez că doamna învățător Lazăr Mihaela, mamă a 4 copii talentați de Dumnezeu și o soție iubitoare, fiica celei care a fost doamna învățător Dumitraș Oltița, a trecut la cele veșnice la porunca lui Dumnezeu. Cred că fiecare avem foarte multe amintiri frumoase cu cea care a fost doamna Mihaela, dovedind permanent profesionalism și dedicație în profesie, fiind un model pentru cadrele didactice și o mamă pentru sute de elevi”.

Ezekiel Belțic a mai spus că în urma discuțiilor avute cu rudele Mihaelei a aflat că au datorii ce nu pot fi acoperite din resursele proprii. De aceea, a făcut un apel către toți cei care au posibilitatea să fie alături de familie și financiar să o facă. Toți cei care aveți dorință de a ajuta familia, o puteți face donând direct domnului Lazăr Cezar (număr de telefon 0766 270 260) sau în unul din conturile bancare ale acestuia. Nume titular: Lazar Nicolaie-Cezar

Cont: RO13 BRDE 340S V235 0779 3400

Moneda: RON Nume titular: Lazar Nicolaie-Cezar

Cont: RO11 BRDE 340S V225 4074 3400 Moneda: EUR

„În calitate de primar al orașului Salcea, voi avea în vedere să fiu alături de întreaga familie”, a mai transmis primarul Ezekiel Belțic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Învățătoarea Mihaela Lazăr, din Plopeni, mamă a patru copii, a plecat la Ceruri.
 Vizualizări articol: 5381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Învățătoarea Mihaela Lazăr, din Plopeni, mamă a patru copii, a plecat la Ceruri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei