Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 100 (8324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul PSD George Șoldan dă asigurări că în maximum două săptămâni va fi montat podul provizoriu de la Milișăuți, peste râul Suceava

Marţi, 2 Mai 2023 (14:39:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a anunțat că în maximum două săptămâni va fi montat un pod provizoriu la Milișăuți, peste râul Suceava. Mai mult, George Șoldan a precizat că  lucrările de refacere a actualului pod de peste râul Suceava de la Milișăuți vor fi finalizate în luna august a acestui an.

„Am fost marți din nou la ministrul Transporturilor, domnul Sorin Grindeanu, pentru a discuta despre refacerea podului de la Milișăuți. În cursul anului trecut, am insistat pentru finanțarea acestui proiect, acum am fost pentru a obține răspunsuri concrete pentru suceveni. Și le-am obținut.  Domnul ministru a vorbit personal cu directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, care i-a comunicat că s-a făcut achiziția pentru podul provizoriu și că acesta va fi montat în cel mult două săptămâni”, a spus Șoldan. El a arătat că după finalizarea podului provizoriu constructorul poate începe lucrările la pod, termenul de finalizare fiind luna august 2023.

Deputatul PSD de Suceava a ținut să-i mulțumească ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, pentru implicarea în rezolvarea acestei probleme. „Îi mulțumesc pentru că a găsit resursele de finanțare pentru refacerea acestui pod, dar și pentru că a intervenit personal în rezolvarea acestei probleme stringente pentru județul Suceava. Din păcate, fosta conducere a DRDP Iași a greșit proiectul, pentru că nu a prevăzut încă de la început un pod provizoriu pe care să fie deviată circulația”, a precizat George Șoldan. El a explicat că actualul director al DRDP Iași, Ovidiu Laicu, i-a explicat că pentru a remedia eroarea tehnică au urmat o serie întreagă de proceduri, de la detalii tehnice, la licitații și achiziții, care au întârziat începerea lucrărilor. „Zilele următoare mă voi întâlni personal cu domnul director al DRDP Iași, pentru a discuta punctual toate problemele apărute și soluțiile găsite. Din fericire, acum putem spune cu certitudine că cel târziu în luna august 2023 se va circula fără restricții pe podul de la Milișăuți”, a încheiat George Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD George Șoldan dă asigurări că în maximum două săptămâni va fi montat podul provizoriu de la Milișăuți, peste râul Suceava.
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PSD George Șoldan dă asigurări că în maximum două săptămâni va fi montat podul provizoriu de la Milișăuți, peste râul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei