Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 100 (8324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Concurs spectaculos

Cupa Națională de Trial Bike, duminică, 7 mai, la Rădăuți

Marţi, 2 Mai 2023 (12:25:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii, municipiul Rădăuți este gazda unui concurs național spectaculos, la care vor fi prezenți cei mai buni rideri din țară, dar la care sunt invitați să participe și cei mai tineri dintre bicicliști.

Duminică, 7 mai, de la ora 15.00, Piața Unirii din Rădăuți va găzdui Cupa Națională de Trial Bike, ediția 2023. În cadrul evenimentului va avea loc un concurs de biciclete și pentru copii, la care înscrierile se fac la fața locului. Există și varianta de preînscrieri, la la 0749.767.413.

Trial Bike este un sport individual ce presupune parcurgerea unui anumit traseu cu bicicleta, peste diferite obstacole, fără ca sportivul să le atingă decât cu pneurile. Deși are atractivitatea și dificultatea sporturilor extreme, el nu are neapărat și același grad de risc.

Cele mai folosite obstacole sunt paleții, cauciucuri, bobine, pietre de dimensiuni mari, caroserii de mașini. La fiecare secțiune este repartizat un arbitru care urmărește concurentul în timp ce parcurge traseul, îl cronometrează și îl penalizează corespunzător dacă este cazul.

 

Concurs cu biciclete pentru copii, pe categorii de vârste

 

În cadrul Cupei Naționale de Trial Bike 2023 va avea loc și un concurs cu biciclete pentru copii. Evenimentul se va desfășura tot în parcarea centrală, acolo unde copiii vor avea parte de un traseu super distractiv, cu jaloane și mini-rampe.

Vor exista cinci categorii de vârstă:

-Mini: 3-5 ani

-Junior: 6-8 ani

-Avansat: 9-11 ani

-Expert: 12-14 ani

-Master: 15-16 ani

Organizatorii au precizat că micii concurenți vor avea nevoie de cască de protecție obligatorie și bicicletă.

„Fiecare «Mic Trialist» va primii un pachetel de start consistent la inscriere, toti cei care au participat vor pleca acasa cu diplome de participare, iar pentru cei de pe podium vor fi premii garantate! După finalizarea concursului toți participantii sunt invitați sa rămâna la marele show pe care îl vor oferi cei mai buni rideri la trial bike din România”, spun organizatorii, ACS Sport Studio.

Trialul este un sport relativ nou în România, dar foarte apreciat pe plan internațional și care cunoaște o dezvoltare explozivă, combinația de ciclism, echilibristică și acrobație trezind un mare interes în întreaga lume. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cupa Națională de Trial Bike, duminică, 7 mai, la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cupa Națională de Trial Bike, duminică, 7 mai, la Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei