Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 98 (8322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Fuego, primit cu flori și aplauze la Suceava, unde a susținut concertul „Strânge-mă-n brațe!”

Duminică, 30 Aprilie 2023 (14:06:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fuego, pe numele adevărat Paul Surugiu, a fost primit cu flori și multe aplauze la Suceava, unde a susținut vineri, 28 aprilie 2023, concertul special de primăvară „Strânge-mă-n brațe!”.

Evenimentul a avut loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, în prezența unui public destul de numeros, oameni care cunosc bine repertoriul artistului și care au cântat împreună cu el șlagărele.

Fuego a fost acompaniat la Suceava de Tiberiu Săulescu (chitară), Vicențiu Perniu (clape), instrumentist și virtuos compozitor, Marius și Mirela Pohodnicaru (Trupa Alternativ din Iași), soliști vocali (Backing vocals).

Pe tot parcursul concertului, Fuego a comunicat cu spectatorii, i-a întrebat dacă se simt bine, ce piese vor să asculte, a recitat versuri scrise de regretatul poet basarabean Grigore Vieru, a interpretat piese de dragoste, piese dedicate mamei, a creat o atmosferă plăcută, sucevenii primind cu bucurie „darurile muzicale”.

Într-un decor adecvat temei ales pentru concert, Fuego a cântat piese mai vechi, dar și celebrele sale șlagăre, care l-au consacrat, a schimbat mai multe ținute, s-a prezentat în fața publicului purtând chiar un pieptar din zona Bistriței și un clop, ornat cu pene de păun, moment în care a interpretat și două piese din folclorul românesc.

Solista Mirela Pohodnicaru a interpretat câteva piese solo, acompaniată de band. Publicul a trecut prin mai multe stări, cântând împreună cu artiștii și având posibilitatea de a asculta piesele îndrăgite și cunoscute din repertoriul lui Fuego.

Artistul a primit de la admiratoare buchete de flori, iar, la final, după ce și-a primit binemeritatele aplauze, oferind spectatorilor și un bis, a invitat tot publicul în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, unde și-a lansat cartea autobiografică: „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”, ce a fost însoțită și de un CD cu piese îndrăgite de public.

Artistul a oferit autografe și a invitat sucevenii, dacă doresc, să participe pe 30 noiembrie 2023, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:00, la Concertul aniversar de celebrare a 30 de ani de carieră artistică. Nici artistului nu-i vine să creadă că au trecut 30 de ani de carieră, „și vreo 17 în care nu am cântat”, cum a spus chiar el, dar abia așteaptă acest concert aniversar, unde vor urca pe scenă, alături de el, importante nume din muzica românească. Însă cei mai importanți sunt spectatorii, pentru că, spune artistul, „eu sunt ceea ce sunt datorită dumneavoastră, datorită publicului. Vă iubesc!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fuego, primit cu flori și aplauze la Suceava, unde a susținut concertul „Strânge-mă-n brațe!”.
 Vizualizări articol: 1669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fuego, primit cu flori și aplauze la Suceava, unde a susținut concertul „Strânge-mă-n brațe!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei