Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 98 (8322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Razie a poliției în cluburi și baruri din Fălticeni, Dolhasca și Preutești

Duminică, 30 Aprilie 2023 (15:15:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numeroase forțe de poliție, repartizate în 7 echipe de lucru, au fost mobilizate în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru o razie în baruri și cluburi din zona Fălticeni. Au fost vizate câteva cluburi din Fălticeni, o discotecă din Preutești și o societate cu profil disco-bar din Dolhasca.

Razia a urmărit mai multe aspecte, legate de ordine publică, activitatea unităților economice, dar și privind verificări în trafic, în special pe linie de consum de alcool sau de droguri.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 103 persoane, fiind efectuate 15 controale corporale asupra unor persoane cu comportament suspect.

Au fost aplicate și 16 amenzi, în valoare totală de peste 19.000 lei, pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, dar și pentru abateri rutiere.

Pe linie rutieră, au fost controlate 64 de autoturisme identificate în zona cluburilor și au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest 24 de șoferi. Au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Ca exemple mai notabile, s-a dispus măsura legală de sancționare a unui administrator în incinta societății căruia se desfășurau activități de jocuri de noroc fără a fi respectate condițiile impuse de lege.

Totodată, din zona adiacentă discotecii din localitatea Preutești, un bărbat care făcea scandal a fost ridicat și încătușat, ulterior încasând amenzi de 6.000 de lei.

”La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava s-au dispus măsuri pentru organizarea periodică în toate zonele județului a unor acțiuni care să ducă la creșterea gradului de siguranță a tinerilor și la prevenirea consumului de alcool și droguri în rândul acestora”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul poliției județene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie a poliției în cluburi și baruri din Fălticeni, Dolhasca și Preutești.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razie a poliției în cluburi și baruri din Fălticeni, Dolhasca și Preutești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei