Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 98 (8322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bucovina este „destinație perfectă” în minivacanța de 1 Mai, afirmă vicepreședinte CJ Suceava Niculai Barbă

Duminică, 30 Aprilie 2023 (16:27:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Peisaje de poveste”, toate muzeele deschise, trasee turistice atractive și gastronomia tradițională este oferta Bucovinei pentru minivacanța de 1 Mai, prezentată de vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă. „Turiștii pot fi întâmpinați în aceeași zi de două anotimpuri, iarna și primăvara, în multe locuri din zona montană. În Țara Dornelor, pe Rarău, la mănăstiri, cu "Mocănița" sau activități de relaxare pe uscat sau pe apă, fără a putea ignora tentațiile gastronomice, peste tot în Bucovina, cu toții vor rămâne cu amintirea unei vacanțe de neuitat”, a declarat vicepreședintele CJ.

De asemenea, pentru turiști și pentru suceveni, Muzeul Satului Bucovinean, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Memorial și Casa Memorială "Ciprian Porumbescu" de la Stupca sunt deschise de 1 Mai. De altfel, obiectivele Complexului Memorial "Ciprian Porumbescu" sunt deschise în fiecare zi a săptămânii în acest an, 2023, Anul Ciprian Porumbescu.

Niculai Barbă a subliniat că Muzeul Satului Bucovinean și Muzeul Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc au fost incluse recent în Ruta cultural turistică a muzeelor în aer liber din România, dezvoltată la nivel național și recunoscută de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT).

„Turiștii vor avea ocazia, astfel, să exploreze frumusețea arhitecturii tradiționale, să înțeleagă modul de viață al comunităților locale, dar și să se bucure de tradițiile românești și să cunoască mai bine cultura și istoria locurilor. Ne dorim ca turiștii să revină cât mai curând, împreună cu familia și prietenii, aici în Bucovina, Destinația Anului 2023”, a spus Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina este „destinație perfectă” în minivacanța de 1 Mai, afirmă vicepreședinte CJ Suceava Niculai Barbă.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucovina este „destinație perfectă” în minivacanța de 1 Mai, afirmă vicepreședinte CJ Suceava Niculai Barbă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei