Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 14 (8238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primăria Câmpulung Moldovenesc construiește un bloc de apartamente pentru tinerii medici de la Spitalul Municipal

Joi, 19 Ianuarie 2023 (13:46:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii medici și asistenți medicali de la Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc vor putea să se mute în apartamente într-un bloc ce va fi construit cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a declarat că blocul va avea 12 apartamente și că valoarea totală a proiectului aprobat pentru finanțare este de 4.395.442,89 lei. Potrivit primarului, la acest moment Primăria Câmpulung Moldovenesc dispune de numai 3 locuințe de serviciu pentru Spitalul Municipal, în care locuiesc 6 medici. „Încercăm să le oferim medicilor oportunități care să-i facă să vină să profeseze și în spitalele din orașele mici”, a declarat primarul Negură.

Blocul, care va fi construit în zona centrală, pe strada Ciprian Porumbescu, la aproximativ 300 de metri distanță de spital, va avea un regim de înălțime de P+3E, cu apartamente cu una, două și trei camere.

Un alt proiect al administrației locale, aprobat de Ministerul Dezvoltării pentru finanțare, este construcția unei creșe cu 70 de locuri pe strada 13 Decembrie. Potrivit primarului, primăria a predat deja constructorului terenul și ordinul de începere a lucrărilor a fost deja emis de către Compania Națională de Investiții.  Termenul de finalizare a lucrărilor este toamna acestui an. Creșa va avea șapte dormitoare, patru camere de joacă prevăzute cu vestiar filtru și grupuri sanitare, sală de mese, grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, zonă de primire, cabinet medical cu izolator, zonă administrativă și nucleul tehnico-gospodăresc. Spaţiile de joacă în aer liber vor fi de cel puţin 10 metri pătraţi pentru fiecare copil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Câmpulung Moldovenesc construiește un bloc de apartamente pentru tinerii medici de la Spitalul Municipal.
 Vizualizări articol: 1027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Câmpulung Moldovenesc construiește un bloc de apartamente pentru tinerii medici de la Spitalul Municipal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei