Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 87 (8004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scene șocante în Burdujeni: A ieșit cu toporul pe stradă, după un scandal

Joi, 14 Aprilie 2022 (13:12:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr care locuiește la blocurile din zona intersecției străzilor Gheorghe Doja şi Jean Bart, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost filmat miercuri după-amiază pe stradă, la bustul gol, cu un topor în mână. Martorii spun că acesta a coborât cu toporul în mână pe strada Jean Bart, până aproape de gară. El a vociferat, a înjurat și a scuipat, evident tulburând ordinea și liniștea publică.

Miercuri, în jurul orei 18.00, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de un bărbat de 47 de ani, care a anunțat că a fost amenințat de către nepotul său, Sabian Florea.

Sabian Ion Florea, în vârstă de 31 de ani, este cel surprins în imagini cu toporul în mână.

De altfel, echipajul de poliție l-a găsit pe tânărul de 31 de ani pe stradă, dezbrăcat de la brâu în sus și în stare de ebrietate.

Cu privire la incidentul care a dus la apelul la 112, în grădina din spatele blocului în care stau cei doi, unchiul și nepotul s-au luat la ceartă. Primul s-a simțit amenințat de nepot și a cerut ajutor poliției. Nu se precizează în raportul poliției dacă amenințările au fost proferate cu toporul în mână sau nu. Cert este că acest Sabian Florea a plecat apoi pe stradă, după clinciul cu unchiul său, cu un topor în mână, băgând spaima în trecători și oamenii din zonă, mai ales în cei care nu îl cunosc și nu puteau ști ce intenții are acesta și în ce stare este.

Cum unchiul nu a depus plângere pentru amenințare, polițiștii nu au făcut decât să-i aplice o amendă lui Sabian Florea, la Legea 61/1991, privind tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au completat un formular de evaluare a riscului, din care nu a reieșit un risc iminent pentru unchiul lui Sabian, astfel că nu a fost emis un ordin de protecție. Asta în condițiile în care bărbatul nu a depus plângere pentru amenințare și nici nu a declarat că se consideră în pericol.

Sabian Ion Florea a fost implicat în numeroase scandaluri recente și este trimis în judecată în dosare de lovire și de tulburare a ordinii și liniștii publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scene șocante în Burdujeni: A ieșit cu toporul pe stradă, după un scandal.
 Vizualizări articol: 4321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Scene șocante în Burdujeni: A ieșit cu toporul pe stradă, după un scandal2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei