Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 87 (8004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Victime

Zile cu ghinion pentru ucraineni pe șosele: două femei și trei copii, la spital după accidente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două accidente cu consecințe grave, petrecute marți și miercuri pe raza județului Suceava, au printre răniți persoane de naționalitate ucraineană. Este vorba de două femei și de trei copii care au ajuns la Spitalul Județean Suceava, cu leziuni importante.

Dacă într-un caz ucrainenii erau pasageri, în celălalt ambii șoferi implicați sunt de naționalitate ucraineană.

Oboseala de la volan a cetățenilor ucraineni a mai dus la accidente grave după data de 24 februarie, din care unul și în județul nostru. 

 

O ucraineancă și cei trei copii ai ei, răniți după ce o mașină s-a răsturnat în timpul unei depășiri

O ucraineancă în vârstă de 43 de ani şi cei trei copii ai acesteia au fost răniți în accidentul rutier produs marți la Horodnic de Sus, când două autoturisme au intrat în coliziune, iar unul s-a răsturnat. Femeia și copiii în vârstă de 3, 5 și 7 ani erau pasageri într-un autoturism Skoda Fabia, cel care s-a răsturnat.

Poliția municipiului Rădăuți a primit un apel la 112 cu privire la acest accident în jurul orei 13.50. Din autoturismul Skoda răsturnat au fost preluați de echipajele medicale cei patru răniți (mama și cei trei copii).

Cu privire la accident s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 62 de ani, Vasile S., din Iaslovăț, aflat la volanul autoturismului Skoda, pe DN 2E, în localitatea Horodnic de Sus, în timp ce se deplasa pe direcția dinspre Marginea spre Voitinel, s-a angajat fără a se asigura corespunzător în depășirea unui VW Golf, condus de un localnic de 47 de ani, care se angajase și el într-un viraj la stânga, fără a se asigura corespunzător. VW-ul care făcea stânga a acroșat autoturismul Skoda care depăşea, moment în care acesta din urmă a fost proiectat în afara drumului, pe cupolă.

Copiii au fost diagnosticați cu policontuzii și traumatisme cranio-cerebrale și cranio-faciale, în timp ce mama în vârstă de 43 de ani a suferit și ea policontuzii.

Cei patru erau în stare stabilă, însă au leziuni importante.

Ancheta polițiștilor continuă, pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs accidentul. Este genul de accident în care culpa este greu de stabilit.

 

O ucraineancă obosită la volan a intrat într-un autotren condus tot de un ucrainean, la Siret

O femeie în vârstă de 35 de ani, cetățean ucrainean, a fost rănită grav în accidentul produs miercuri dimineață pe E 85, în apropiere de Siret. Femeia aflată la volanul unui autoturism a intrat frontal într-un autotren condus tot de un ucrainean.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.30, pe E 85, la ieșirea din orașul Siret spre Negostina.

Din cercetările poliției rezultă că șoferița în vârstă de 35 de ani, din Ucraina, conducea autoturismul pe direcția spre Siret și a pătruns brusc pe contrasens, unde a intrat frontal într-un autotren condus de un ucrainean în vârstă de 61 de ani, care trecuse prin vamă și avea destinația Bulgaria.

Impactul a fost violent, autoturismul fiind proiectat în afara carosabilului. Bucăți din mașină au rămas pe carosabil, inclusiv motorul mașinii.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constata că femeia de la volanul autoturismului este încarcerată. Ea avea picioarele prinse între fiarele contorsionate, însă, din fericire, era conștientă și cooperantă.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suceava. Avea mai multe fracturi, dar viața nu îi era pusă în pericol. Oricum, femeia a suferit leziuni grave, care vor necesita o lungă recuperare. 

Având în vedere modul în care s-a produs accidentul (pătrundere bruscă pe contrasens) și ora, cauza probabilă a accidentului este oboseala la volan a femeii în vârstă de 35 de ani.

În urma accidentului, traficul de pe E 85 a fost blocat o perioadă de timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zile cu ghinion pentru ucraineni pe șosele: două femei și trei copii, la spital după accidente.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zile cu ghinion pentru ucraineni pe șosele: două femei și trei copii, la spital după accidente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei