Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 87 (8004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cei doi tineri răniți grav în accidentul de la Rădăuți au evoluții medicale diferite

Joi, 14 Aprilie 2022 (09:14:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Spitalul Județean Suceava a transmis câteva detalii cu privire la evoluția stării celor doi tineri răniți grav în urma accidentului produs marți la Rădăuți, când autoturismul Audi în care se aflau s-a rupt în două după impactul cu un stâlp din beton.

În privința pacientului în vârstă de 21 de ani (tânărul care s-a aflat la volan, din Gălănești), acesta este stabil hemodinamic, cu fracturile de mandibulă stabilizate, urmând a fi operat în zilele următoare. Foarte important, tânărul este bine din punct de vedere neurologic.

Celălalt pacient, un tânăr de 18 ani (pasager în Audi, din Dornești), este stabilizat, dar din păcate grav din punct de vedere neurologic. Tânărul are un grav traumatism cranio-cerebral.

De altfel, acesta a fost preluat de medicii de la UPU Suceava cu un diagnostic înfiorător: politraumatism, stop cardio-respirator resuscitat, traumatism cranio-cerebral grav (cu fracturi, hematom subdural, contuzii cerebrale), fracturi la nivelul coloanei cervicale, fracturi costale şi contuzii pulmonare, fracturi multiple la nivelul bazinului.

Cei doi tineri sunt încă în secția ATI, intubați.

Reamintim, tânărul care conducea autoturismul Audi înmatriculat în România, dar cu volan pe dreapta, Ionuț Vijelie, în vârstă de 21 de ani, din Gălănești, a intrat în depășirea unei coloane de vehicule poziționată în spatele unui autoturism MiniCooper condus de o tânără în vârstă de 27 de ani, din Dornești, care se angajase într-un viraj la stânga, spre o stradă secundară.

În timp ce se afla în depășire, pentru a evita coliziunea cu acel Cooper, șoferul a virat stânga, intrând direct și în mare viteză în stâlpul de energie electrică.

Impactul cu acest stâlp, din lateral, a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două.

Femeia și copilul din MiniCooper au scăpat doar cu o sperietură, neavând leziuni. Acest autoturism a fost doar ușor acroșat de Audi.

Pompierii militari de la Rădăuți au găsit la fața locului scene de coșmar. Toți cei trei tineri din Audi erau proiectați în afara mașinii, în stare de inconștiență. Unul a fost declarat decedat la fața locului, în timp ce ceilalți doi au fost urcați în ambulanțe și transportați la Spitalul Județean Suceava, cu leziuni foarte grave.

Viteza excesivă și circulația total imprudentă au dus la această tragedie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei doi tineri răniți grav în accidentul de la Rădăuți au evoluții medicale diferite.
 Vizualizări articol: 2974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cei doi tineri răniți grav în accidentul de la Rădăuți au evoluții medicale diferite5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei