Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 16 (7933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Târgul de Cafea și Ceai Auchan, la cea de-a X-a ediție, cu peste 300 de articole

Vineri, 21 Ianuarie 2022 (15:06:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Până pe 8 februarie, hipermarketul Auchan găzduiește cea de-a zecea ediție a Târgului de Cafea și Ceai. Evenimentul a devenit deja unul tradițional și un punct de referință mult așteptat de iubitorii acestor produse, mai ales că se remarcă o creștere a preferințelor pentru cafeaua preparată acasă. Anul acesta, oferta include peste 300 de articole, printre care numeroase sortimente și arome noi, dar și zeci de produse complementare, precum dulciuri, lactate și accesorii de preparare și servire a cafelei și ceaiului.

Ediția de anul acesta a târgului aduce o mulțime de noutăți pentru iubitorii de cafea și de ceai.

În zona special marcată, consumatorii au la dispoziție peste 200 de articole din toate tipurile de cafea – măcinată, boabe, capsule și instant, dar și produse exclusive și mărci naționale, precum și o varietate de ceaiuri.

Evenimentul reunește atât produsele vedetă, ce nu trebuie să lipsească din casă, precum și noile apariții pe piață, la prețuri speciale pentru această ocazie.

 

Capsulele de cafea și cafeaua cu arome, din ce în ce mai căutate

În ultima perioadă, s-a înregistrat o creștere de aproximativ 30% a preferinței consumatorilor pentru capsulele de cafea, fapt datorat și timpului mai mare petrecut acasă, iar cei care trec pragul Târgului de Cafea și de Ceai Auchan pot alege din peste 60 de sortimente din această categorie.

În același timp, cafeaua boabe rămâne în tendințe, cu o creștere de 15% pe acest segment. În ceea ce privește cantitățile cel mai des achiziționate, pe segmentul de cafea boabe, cea mai mare pondere în vânzare o înregistrează pachetele de 1 kg (60%) și cele de 500 grame (30%).

Un alt sortiment popular este reprezentat de cafeaua cu arome, care a înregistrat o creștere de peste 40% față de anul trecut, iar la târgul organizat de Auchan în acest an consumatorii pot descoperi și arome noi, precum cea de tiramisu.

Mărcile internaționale de cafea se mențin în continuare în topul preferințelor consumatorilor, însă anul acesta se remarcă și o creștere semnificativă în volumul de produse marcă proprie comercializate, de peste 20%. Cea mai mare creștere a produselor marcă proprie a fost generată, în 2021, de segmentul de capsule (+72% creștere cantitativă).

În cadrul târgului din acest an, peste 12% din gamă este reprezentată de articole marcă proprie.

 

Ceaiuri funcționale, bio și premium

În ceea ce privește gama de ceai, aceasta cuprinde atât articole tradiționale, cât și o serie de produse speciale, precum ceaiuri funcționale, eco și capsule de ceai.

De asemenea, cumpărătorii optează din ce în ce mai des și pentru produse bio, alegând cu precădere produsele premium din această categorie, care a crescut atât ca volum, cât și ca valoare, cu peste 7% în 2021 comparativ cu 2020. De altfel, din oferta totală prezentă la târg, aproximativ 8% dintre produse sunt bio și ecologice, inclusiv produse marcă proprie Auchan, prin care compania își continuă demersurile de încurajare a unei alimentații sănătoase.

Cu ocazia târgului, Auchan a pregătit și o campanie educativă, menită să introducă consumatorii în tainele cafelei și ale ceaiului. Astfel, clienții vor putea afla de la un barista ce reprezintă notele de gust prezentate pe fiecare ambalaj de cafea, de la intensitate și gradul de prăjire, până la notele florale și cum pot alege cafeaua în funcție de modalitatea de preparare de acasă, dar și idei de rețete.

De asemenea, există și o mulțime de premii puse la dispoziție de Auchan, de la aparate de cafea și până la vouchere de cumpărături. Întreaga ofertă este disponibilă și pe auchan.ro, unde clienții pot opta pentru livrare la domiciliu ori pentru ridicarea comenzii din cel mai apropiat magazin Auchan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de Cafea și Ceai Auchan, la cea de-a X-a ediție, cu peste 300 de articole.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul de Cafea și Ceai Auchan, la cea de-a X-a ediție, cu peste 300 de articole0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei