Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 260 (7872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei ucraineni expulzați cu restricții, după ce au fost depistați lucrând fără forme legale

Vineri, 5 Noiembrie 2021 (14:58:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Trei bărbaţi din Ucraina au fost expulzați în țara vecină și au primit interdicții de intrare pe teritoriul românesc, după ce au fost depistați lucrând fără forme legale în zona județului Suceava.

Acțiunea a fost coordonată de polițiști din cadrul structurilor MAI și de la emigrări, care în cursul zilei de miercuri, în timp ce desfășurau controale operative pe linia combaterii șederii ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor, au depistat în zona de competență a Secției de Poliției Pojorâta 3 bărbați din Ucraina, cu vârste între 22 și 32 de ani, care lucrau fără forme legale la o societate comercială de prelucrarea lemnului.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cetățenii străini au intrat legal în țară, în baza pașaportului biometric, însă nu au respectat scopul declarat, doi dintre aceștia aflându-se la momentul depistării în ședere ilegală pe teritoriul românesc.

Polițiștii au emis pe numele cetățenilor ucraineni decizii de returnare sub escortă și au fost conduși până la punctul de trecere a frontierei de stat, pentru îndepărtarea din România în termen de 24 de ore. În același timp, pe numele lor a fost dispusă interdicția de a intra pe teritoriul țării noastre pentru o perioadă de 6 luni.

La finalizarea verificărilor, față de reprezentanții societății comerciale unde lucrau fără forme cei trei se vor dispune măsurile legale conform prevederilor O.G. 25/2004, privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare.

 

·        Doi cetățeni sudanezi cazați în centrul solicitanților de azil de la Rădăuți

Într-o altă acțiune polițiștii de la imigrări au preluat de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava doi bărbați din Sudan, de 23, respectiv 32 de ani, care au solicitat o formă de protecție internațională statului român. Aceștia au fost cazați la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a  Solicitanților de Azil Rădăuți, pentru începerea parcurgerii procedurii de azil.

Acțiunile desfășurate de polițiști urmăresc asigurarea ordinii și siguranței cetățeanului, prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalității șederii în România a străinilor, precum și combaterea migrației ilegale și a muncii nedeclarate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei ucraineni expulzați cu restricții, după ce au fost depistați lucrând fără forme legale.
 Vizualizări articol: 1103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei ucraineni expulzați cu restricții, după ce au fost depistați lucrând fără forme legale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei