Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 260 (7872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cine ne controlează

Poliția și Jandarmeria, instituții care verifică respectarea restricțiilor, au rata de vaccinare sub 50 la sută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Situația privind vaccinarea anticovid a personalului angajat în instituțiile statului și în companiile care asigură utilitățile publice din județul Suceava a fost prezentată, joi, de prefectul Alexandru Moldovan. Prefectul a transmis procentul și numărul angajaților vaccinați împotriva SARS-CoV-2, care lucrează în cadrul serviciilor publice deconcentrate, în structuri ale administrației publice centrale organizate la nivelul județului Suceava și la companiile ce asigură servicii de utilitate publică, ce fac parte din Colegiul Prefectural și/sau Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava.  Pentru structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a fost transmis doar procentul persoanelor vaccinate, și asta fiindcă în România numărul salariaților din aceste instituții reprezintă informații clasificate.

Instituțiile cu procent de vaccinare de 100% sunt Direcția pentru Cultură, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava și Structura Teritorială pentru Probleme Speciale, primele trei cu 7, 4 și respectiv 14 angajați. La Structura Teritorială pentru Probleme Speciale numărul salariaților este informație clasificată.

La instituțiile care controlează respectarea restricțiilor din pandemie – Poliție, Jandarmi, DSP etc. - situația vaccinării în rândul personalului propriu este următoarea: Inspectoratul de Poliție Județean: 41,88%, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean - 32,14%, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră – 25%, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Bucovina” – 33,02%, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni – 52%, Direcţia de Sănătate Publică – 70% (83 din 119 salariați sunt vaccinați).

La trei instituții din domeniul sănătății rata de vaccinare este mai mică decât la Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, Direcția Silvică sau Direcția Agricolă, toate cu peste 60%. De exemplu, la Serviciul Județean de Ambulanță rata de vaccinare este de 48%, la Spitalul Județean de Urgență – 54,27%, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor - 55%. La Casa de Asigurări de Sănătate – 77,58%, CFR – 32%, la Oficiul Judeţean de Poştă, unde angajații vin în contact cu un număr mare de persoane, s-au vaccinat 27,77% dintre salariați. Instituțiile și companiile cu peste 70% dintre salariați vaccinați sunt Prefectura - 76,92%, Consiliul Județean – 82,20%, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – 71,05%, Inspectoratul Şcolar – 77,56%, Direcţia pentru Agricultură – 71,42%, Autoritatea Rutieră Română – Agenţia Suceava – 87,50%, CNCIR – Sucursala Suceava – 93%, TRANSELECTRICA SA – 92%.

În ceea ce privește vaccinarea reprezentanților serviciilor publice deconcentrate, structuri ale administrației publice centrale organizate la nivelul județului Suceava, care fac parte din Colegiul Prefectural și/sau Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, din situația centralizată transmisă de prefectul Moldovan reiese că marea majoritate sunt vaccinați anticovid. Excepție fac reprezentanții a 3 instituții: Sistemului Hidrotehnic Independent Siret, Agenţiei pentru Protecţia Mediului și Direcţiei Agricole.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliția și Jandarmeria, instituții care verifică respectarea restricțiilor, au rata de vaccinare sub 50 la sută.
 Vizualizări articol: 1410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Poliția și Jandarmeria, instituții care verifică respectarea restricțiilor, au rata de vaccinare sub 50 la sută4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei