Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 260 (7872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Liga cu de toate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Orice rezumat al acestei săptămâni de Liga Campionilor ar trebui să înceapă cu isprava lui Cristiano Ronaldo – a câta?! Mai nou, pe CR7 par că îl activează minutele de prelungire. Cum apare clepsidra la margine, zici că i se ascut simțurile, dar nu e numai asta, și mingea parcă e trasă cu ața, inclusiv adversarii resping la el! Cu toate astea, echipa navighează în ape tulburi, deși calitatea nu îi lipsește, dimpotrivă. În mod cert, chiar dacă Manchester United nu va câștiga ceva memorabil în sezonul ăsta, fără Ronaldo ar fi o echipă tristă.

Interesant contrastul pe care cele mai titrate echipe italiene îl propun în Europa față de prestația lor din Serie A. Milan e colider în campionat, dar în Liga Campionilor abia a smuls un punct în etapa a 4-a, adică un punct din 12 posibile! În schimb, Juventus zburdă cu maximum de puncte, deși acasă s-ar putea să bifeze o contraperformanță uluitoare: ratarea locurilor de Liga Campionilor. Parcursul Bătrânei Doamne e de o mediocritate perfectă, câte victorii – atâtea înfrângeri, golaveraj 0! Practic, singurul obiectiv rezonabil a rămas vânarea locului 4, pentru care se bate cu Roma, Atalanta și Lazio. Greuț.

Bineînțeles, și nu neapărat că n-a fost Messi, PSG a surprins iarăși în sens negativ. După ”10 minute fantastice”, cum ar zice maestrul Ionuț Chirilă, nemții de la Leipzig trebuiau să conducă cu 2-0, doar că Donarumma le-a apărat un penalty. A fost o senzație de cetate asediată în care lumea fuge care încotro, scapă cine poate. Noroc cu italianul că a rămas de strajă la poartă și a dat semnalul revenirii. Parizienii au salvat un punct, însă au pierdut primul loc și nu îi văd bine în deplasarea de la City, cu tot cu Messi, care va reveni până atunci (nu cred că de data asta va traversa oceanul pentru a merge la națională; chiar dacă sunt meciuri cu Uruguay și Brazilia, calificarea Argentinei nu e în pericol).

Închei cu o revoltă inutilă la adresa celor din camera VAR de la Dortmund, a lipsei lor de personalitate. Nu e posibil să vezi pe reluare tackling-ul lui Hummels și să nu-i spui tranșant ăluia cu fluier că s-a înșelat! Avem tehnologie de vârf și uite că meciurile sunt stricate tot de factorul uman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liga cu de toate.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Liga cu de toate5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei