Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 224 (7836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Închisoare pe viață, sentință definitivă pentru arabul care a ucis o suceveancă

Vineri, 24 Septembrie 2021 (13:42:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individulde origine arabă, dar cu mama din Poieni-Udești, care în vara anului trecut și-a ucis cu sânge rece fosta iubită, care îl părăsise, a fost condamnat de definitivla închisoare pe viață. Curtea de Apel Cluj a menținut soluția dată de Tribunalul Cluj, detențiunea pe viață. Judecătorii de la ambele instanțe au considerat că este necesară pedeapsa maximă, pentru un omor comis cu sânge rece și cu premeditare.

Fata care a murit se numea Ioana Valentina Catargiu, avea 30 de ani, era din Stulpicani și lucra ca asistentă medicală la o clinică privată din Cluj.

Conform rechizitoriuluide trimitere în judecată al procurorilor, în 24 august 2020, pe o alee din Cluj-Napoca, inculpatul, pe fondul unui episod de gelozie, i-ar fi aplicat lovituri repetate cu cuțitul fostei sale prie­tene. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru fată, din cauza pierderii masive de sânge.

După crimă, Mohamed Iman Mustafa a fost dat în urmărire, iar în mai multe județe, inclusiv în Suceava, s-au constituit mai multe filtre pentru controlul vehiculelor în care se putea afla suspectul. O altă informație pe care o aveau oamenii legii era aceea că agresorul circulă cu un autoturism marca Mercedes, cu numărul de înmatriculare SV-17-MDY. În final, polițiștii l-au găsit pe agresor la locuința mamei sale din Poieni - Udești. El a fost pus în cătușe și dus la audieri în fața unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Ulterior a fost ridicată și mașina lui Mohamed Iman Mustafa și transportată pe o platformă la Cluj, pentru a putea fi ridicate și de acolo probe de către procurorul criminalist.

”În temeiul art. 188 – art. 189 alin. 1 lit. a C.pen. cu aplicarea art. 396 alin. 2 C.proc. pen., condamnă pe inculpatul M.I.M.M., în prezent aflat în Penitenciarul Gherla, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Închisoare pe viață, sentință definitivă pentru arabul care a ucis o suceveancă.
 Vizualizări articol: 5291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Închisoare pe viață, sentință definitivă pentru arabul care a ucis o suceveancă3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei