Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 224 (7836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

26 de posturi scoase la concurs în Poliția Suceava, inclusiv de ofițeri, pentru civili

Vineri, 24 Septembrie 2021 (12:37:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția Română a demarat o nouă serie de concursuri privind încadrări din sursă externă, așadar dedicate unor candidați care nu au urmat școli de profil. La nivel de Inspectorat de Poliție Județean Suceava sunt scoase la concurs 26 de posturi de acest gen, din care șapte sunt de ofițer. Înscrierile au început pe 23 septembrie și continuă până pe 5 octombrie.

Printre altele, sunt disponibile posturi de ofiţer specialist I la Serviciul Pregătire Profesională, specialitatea conducere auto în regim prioritar şi defensiv, două posturi de agent în cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice, ofițer la Compartimentul Schengen și Relații Internaționale, două posturi de agent de poliție la Centrul de Arest Preventiv, agent de poliție rutieră – serviciul implementare date la Serviciul Rutier, cinci posturi de agent de poliție la Serviciul Logistic și altele. Toate detaliile și lista completă se găsesc pe site-ul IPJ Suceava, secțiunea carieră - https://sv.politiaromana.ro/ro/carier/posturi-scoase-la-concurs.

O primă etapă de recrutări din sursă externă a presupus scoaterea la concurs a zece posturi de ajutor de șef de post, în județul Suceava. Interesul și numărul de înscrieri a fost ridicat.

• Interes și pentru școala de subofițeri jandarmi

De interes din partea tinerilor din județul Suceava s-au bucurat și locurile scoase la concurs la Școala de Jandarmi Fălticeni. Jandarmeria Suceava a transmis că s-au înscris 205 candidați, dintre care 156 bărbați și 49 femei din județ, la concursul de admitere organizat de Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. După ce au depus documentele constitutive ale dosarelor de recrutare și au fost declarați apt din punct de vedere psihologic, 148 de candidați vor susține proba de evaluare a performanței fizice în perioada 25 septembrie - 05 octombrie 2021 la centrul zonal de selecție Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. În ziua de 23 octombrie 2021, candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice vor susține proba de evaluare a cunoștințelor în cadrul organizatoric realizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava. Ulterior, după data de 25 octombrie 2021 va avea loc examinarea medicală, iar rezultatele finale ale admiterii se vor afișa atât pe site, cât și la sediul unităților de învățământ, până la data de 18 noiembrie a.c.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 26 de posturi scoase la concurs în Poliția Suceava, inclusiv de ofițeri, pentru civili.
 Vizualizări articol: 3855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26 de posturi scoase la concurs în Poliția Suceava, inclusiv de ofițeri, pentru civili0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei