Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 224 (7836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   21 imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Magazinele „La Strada” oferă încălțăminte din piele din colecțiile unor branduri celebre la prețuri de outlet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magazinele „La Strada” oferă în această perioadă încălțăminte din piele din colecțiile unor branduri celebre la prețuri de outlet. Este o oportunitate pentru oricine de a achiziționa încălțăminte de piele, din colecțiile de primăvară-vară, dar și din colecțiile de toamnă-iarnă, articole care se remarcă prin calitate, fiabilitate și o durabilitate extraordinară în timp, la prețuri foarte avantajoase, chiar la jumătate.

Clienții „La Strada” știu că în cele două magazine din municipiul Suceava găsesc încălţăminte de calitate, din piele, produsă de firme consacrate din Europa, dar şi din România. Aici găsiți unele produse de încălțăminte elegantă, rafinată, încălţăminte comodă care dă siguranţă piciorului, încălţăminte pentru toate vârstele, încălțăminte comodă cu tentă modernă, în trend.

O diversitate de modele și culori, produse cu garanție asigurată de producători de renume. Dacă vreți să cumpărați încălțăminte din piele naturală pe care doriți să o purtați o perioadă îndelungată de timp, fără a se deteriora în orice condiții, la prețuri de outlet, atunci alegeți „La Strada”.

Brandurile de încălțăminte pe care le găsiți în magazinele „La Strada” investesc mereu în calitate: aerisire optimă a piciorului, evacuarea umezelii și, totodată, impermeabilizarea încălțămintei, lejeritate și confort în purtare, indiferent de vârstă, sex sau stil de viață.

 

Încălțăminte care respectă standardele de calitate

Cu un design unic, fiecare brand de încălțăminte pe care îl puteți găsi „La Strada” oferă produse care se potrivesc și unui look casual, dar și unui look sport, street sau, de ce nu, business.

Magazinele „La Strada” vă așteaptă la cumpărături cu reduceri de până la 50% la gama de încălțăminte din piele selecționată în limita stocului disponibil. Cererea este mare, mai ales că pe perioada pandemiei este greu să achiziționezi marfă „din afară”, de calitate superioară, așa că nu vă rămâne decât să vă grăbiți și să vă cumpărați produsele mult dorite, care acum au și prețuri la jumătate. Vă dăm câteva ponturi: o pereche de ghete din piele pentru femei, foarte elegante, care inițial costau 850 de lei, se poate cumpăra acum cu 449 de lei; tot ghete din piele pot fi achiziționate la 250 de lei, după ce au avut ca preț inițial 450 de lei, Un pantof din piele  - de damă, elegant, pentru ocazii speciale, poate fi achiziționat acum la prețul de 239 de lei, fiind redus de la 450 de lei; tot pantofi pentru femei pot fi cumpărați la 219 lei (inițial - 350 de lei), la 299 de lei (inițial erau la 549 de lei), în timp ce o pereche de adidași în trend au fost reduși la 350 de lei, de la 650 de lei.

 

Reduceri substanțiale și la hainele din piele și la cojoace

Sunteți așteptați în magazinul „La Strada” situat vizavi de Prefectură, deschis, de luni până vineri, între orele 9:00-18:00. De asemenea, sunteți așteptați și în magazinul „La Strada” din Centrul Comercial Zimbru, str. Universităţii nr. 19, de luni până vineri, între orele 10:00-19:00, sâmbătă: 10:00-16:00, duminică: 10:00-15:00.

Acum este momentul să alegeți încălțăminte dintr-o piele de calitate, moale, plăcută la atingere, o încălțăminte care nu reține mirosurile neplăcute, care are o talpă flexibilă, are o rezistență crescută, achiziționată la un raport corect calitate-preț. Vorbim de o încălțăminte care respectă standardele de calitate și nu ne lasă „baltă” când ne așteptăm mai puțin. Pe lângă acele produse de încălțăminte la preț de outlet, din cele două magazine vă puteți alege și încălțăminte din noile colecții.

„La Strada”, magazinul din Centrul Comercial Zimbru,oferă reduceri substanțiale și la hainele din piele și la cojoace. Puteți opta pentru o haină din piele, cu blană naturală, cojoace care atrag clienții prin designul modern, dar mai ales prin faptul că sunt comode și călduroase.

La mare căutare în magazinele „La Strada” sunt și gecile de fâș Geox, care păstrează o temperatură constantă a corpului, geci din materiale ușoare, de calitate. Aici găsiți o diversitate de modele, culori, mărimi. Sunt și geci din colecția nouă, foarte atractivă, care satisfac exigențele oricărui client.

Știm că toți clienţii fideli sunt obişnuiţi ca în magazinele „La Strada” să găsească în fiecare sezon reduceri, dar şi produse din noile colecţii, la prețuri atractive, „La Strada” având cel mai bun raport preț-calitate de pe piață. Tot în magazinele „La Strada” veți găsi accesorii: poșete, curele, portofele, borsete, genți și serviete din piele etc. de la branduri renumite. După cum ne-au spus reprezentanţii magazinelor „La Strada”, acestea sunt cunoscute de clienţi pentru că pun în prim-plan satisfacerea lor, prin produse de calitate la preţuri atractive.

 

Consultanță de specialitate față în față, dar și online

Reprezentanții magazinelor îi informează pe clienți că trebuie să poarte în continuare mască, trebuie să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în magazin și trebuie să păstreze distanța socială, conform măsurilor impuse de pandemie. Pentru mai multe detalii, puteți intra și pe www.lastradaleathers.ro/, unde puteți să vizualizați și puteți să vă alegeți cele mai îndrăgite produse.

De asemenea, puteți intra pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/lastradaleathers și pe site: https://www.lastradaleathers.ro/ unde veți găsi expuse toate produsele care pot fi achiziționate la preț de outlet, produsele cu reduceri substanțiale, iar pentru colecțiile noi vă recomandăm să mergeți direct în magazine, unde veți fi întâmpinați de un personal amabil, bine instruit, pregătit în orice moment să vă ajute, să vă ofere servicii impecabile, să fie, pentru câteva minute, consultantul personal, care vă va ghida într-o atmosferă plăcută spre obiectul pe care doriți să-l achiziționați sau vă va oferi informații prețioase despre orice produs, pentru ca revenirea dumneavoastră în magazinele „La Strada” să devină o necesitate, o dorință, o împlinire.

Accesând paginile de Facebook și site-ul „La Strada” veți beneficia și de consultanță online. Puteți să trimiteți întrebări, sugestii, iar oameni specializați vă vor oferi cele mai potrivite răspunsuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinele „La Strada” oferă încălțăminte din piele din colecțiile unor branduri celebre la prețuri de outlet.
 Vizualizări articol: 2427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinele „La Strada” oferă încălțăminte din piele din colecțiile unor branduri celebre la prețuri de outlet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei