Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 224 (7836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: Guvernarea liberală, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis, este unica șansă de dezvoltare a României

Vineri, 24 Septembrie 2021 (15:20:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat cu o zi înaintea congresului PNL că liberalii suceveni îl susțin pe premierul Florin Cîțu pentru președinția partidului deoarece „noi credem că unica șansă pentru dezvoltarea României este guvernarea liberală în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis. Gheorghe Flutur a declarat că premierul Florin Cîțu i-a reprezentat pe liberali cu demnitate și curaj în Guvern, iar în campania electorală internă a arătat decență și respect pentru partid. „S-a luptat pentru liberali și pentru dreptul comunităților locale la dezvoltare și nu s-a temut să-și asume responsabilități și să ia măsuri dure”, a spus Flutur.

Și președintele Organizației Municipale Suceava a PNL, primarul Ion Lungu, a transmis un mesaj înainte de congresul PNL, acesta declarând că Partidul Național Liberal are nevoie în fruntea sa de un președinte care privește spre viitor, cu experiență în economia reală, care nu se teme să-și asume responsabilități și decizii dure în calitate de premier liberal. Ion Lungu a adăugat că PNL are nevoie de un președinte care să apere viziunea liberală în guvern și să lupte pentru șansa comunităților locale la dezvoltare. „Florin Cîţu este garanția unei guvernări liberale autentice, e garanția unui PNL unit și puternic, în care se regăsesc toți adepții principiilor de dreapta. Alegem continuarea guvernării liberale în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis. Și, de aceea, îl susțin pe premierul liberal Florin Cîțu pentru președinția Partidului Național Liberal”, a spus Ion Lungu.

La congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, pentru funcția de președinte al partidului vor candida actualul lider al liberalilor, Ludovic Orban, și premierul României, Florin Cîțu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Guvernarea liberală, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis, este unica șansă de dezvoltare a României.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur: Guvernarea liberală, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis, este unica șansă de dezvoltare a României3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei