Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 184 (7796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În urma reacțiilor stârnite

Viceprimarul Teodora Munteanu va dona contravaloarea motocicletei primite ca premiu la festivalul Bucovina Motorfest Suceava

Luni, 9 August 2021 (11:17:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câștigarea marelui premiu al festivalului Bucovina Motorfest Suceava, o motocicletă Yamaha, i-a adus viceprimarului Teodora Munteanu o bucurie de scurtă durată și un enorm val de critici, acuze și solicitări de demisie.

Chiar dacă legal nu a greșit cu nimic participând la tombolă, pentru care trebuia să cumpere tricoul festivalului, așa cum a cumpărat și biletul de acces la festival, faptul că a acceptat premiul, în condițiile în care reprezintă finanțatorul principal al evenimentului, Primăria Suceava, i-a atras o mulțime de reproșuri publice, în special pe rețelele de socializare, pe care se bazează și partidul pe care îl reprezintă, USR.

Drept urmare, luni dimineață, Teodora Munteanu a anunțat că va dona contravaloarea premiului primit în urma unei trageri la sorți. Ea a postat pe ambele conturi de socializare, atât cel personal cât și pe pagina de persoană publică, un mesaj asemănător, cu câteva mici diferențe.

“În seara zilei de 7 august 2021 am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociația Legio Phoenix MC Suceava, în condiții impecabile. Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat și eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei ”Urma” . Nu e un secret că particip la festivalurile rock, prietenii mei știu acest lucru. Dacă sorții s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcționați către Asociația ”Salvați Copiii Suceava” . Este o motocicletă second-hand și voi avea mare grijă de ea”, este mesaj postat pe pagina de reprezentant al USR.

Pe contul privat, Teodora Munteanu nu a mai menționat și contravaloarea premiului, pe care vrea să o doneze, nici faptul că ar fi o motocicletă la mâna a doua.

Municipalitatea suceveană a finanțat cu 40.000 de lei festivalul Bucovina Motorfest, banii fiind alocați în cadrul ședinței de Consiliu Local din luna iulie, prezidată chiar de Teodora Munteanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viceprimarul Teodora Munteanu va dona contravaloarea motocicletei primite ca premiu la festivalul Bucovina Motorfest Suceava.
 Vizualizări articol: 2957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Viceprimarul Teodora Munteanu va dona contravaloarea motocicletei primite ca premiu la festivalul Bucovina Motorfest Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei