Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 184 (7796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Olimpicii suceveni Marius și Ionela Cozmiuc, sărbătoriți la Auchan Suceava

Luni, 9 August 2021 (21:38:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi dintre reprezentanții României în lotul olimpic de la Tokyo 2020, sucevenii Marius și Ionela Cozmiuc, s-au aflat luni în incinta unui important hipermarket din Suceava, Auchan, unde le-a fost pregătită o frumoasă surpriză de către colegii de lucru ai mamei lui, dornici să le mulțumească pentru efortul depus și rezultatele obținute.

Marius Cozmiuc, care a câștigat medalia de argint la Olimpiada de la Tokyo, la canotaj - proba dublu rame masculin, a urcat pe un podium improvizat în magazin, alături de soția sa, Ionela, campioană tot la canotaj, precum și de mama și tatăl său, fiind invitați să vizioneze un montaj video realizat special pentru ei - “De la Suceava la Tokyo și înapoi”.

Cei doi olimpici și familia lor au rememorat astfel momentele emoționante care au adus o victorie importantă pentru întreaga Românie, fiind aplaudați fără rezerve de angajații și clienții Auchan, care au avut o surpriză neașteptată.

“Mulțumim Campionilor! Succes la Paris 2024!” era mesajul transmis la finele montajului video, în aplauzele celor prezenți.

“Vă mulțumim frumos pentru această surpriză, mă bucur că sunteți în număr atât de mare și că ne apreciați! Am emoții acum, m-au copleșit când am revăzut cursa... Vă mulțumesc!”, a spus vicecampionul olimpic Marius Cozmiuc.

“Se vede că și dvs, membrii echipei Auchan, sunteți o adevărată familie și vă apreciați copiii, suntem bucuroși și onorați că suntem acum în mijlocul familiei Auchan și ne bucurăm împreună de rezultatele obținute”, le-a transmis frumoasa sa soție, Ionela, cu care s-a căsătorit în 2017.

Lucian Vacariuc, directorul Auchan Suceava, care a pregătit această surpriză, a fost primul care a dat startul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri.

“Cum e să fii într-un loc unde sunt adunați cei mai buni sportivi din lume?”

“E un sentiment unic, îl întâlnești doar la Jocurile Olimpice dar e foarte multă muncă să ajungi acolo, iar după, multă muncă să obții rezultate”, a răspuns Marius Cozmiuc, subliniind bucuria de a vedea sportivi renumiți din lume, alături de el, în Satul Olimpic.

“La Jocurile Olimpice nu ajungi pe bază de înscriere, ci trebuie să te califici, să treci de campionatele mondiale, încât un număr limitat de sportivi ajung în Satul Olimpic, unde întâlnești adevărate legende ale sporturilor și ți se pare că tu ești mic în comparație cu ei, deși nu ar trebui. Atmosfera a foarte, foarte frumoasă, deși am ajuns în vreme de pandemie și erau tot felul de restricții, am simțit spiritul olimpic”, a venit și răspunsul Ionelei.

Marius a explicat apoi care e diferența dintre rame și vâsle – întrebare tehnică, în vreme ce Ionela a răspuns unei întrebări foarte grele: Care sunt proiectele lor de viitor și pe când un Cozmiuc junior?

“În viitorul destul de apropiat va exista și un Cozmiuc junior, de fapt nu doar unul, ne dorim vreo doi-trei... Dar deocamdată luăm totul cu pași mici, ne așteaptă un campionat european, apoi unul mondial și dacă suntem sănătoși, peste trei ani, Parisul... așa că vă rugăm să ne țineți pumnii în continuare”.

Tot ca răspuns la întrebări, Marius Cozmiuc a precizat că face canotaj de 14 ani, adică de la vârsta de 14 ani, acum având 28 împliniți, în vreme ce Ionela a precizat că face de 12 ani.

După epuizarea întrebărilor, a urmat o scurtă festivitate de premiere, cu un superb coș de flori, coșuri cu produse din partea hipermarketului, precum și un tort mare, pe care să-l deguste cu toții.

“Vă așteptăm din nou să trăim aceleași emoții după JO de la Paris”, le-a transmis în final directorul Auchan Suceava, după care cele două vedete sportive de nivel mondial și olimpic s-au pozat cu angajații și clienții hipermarketului, bucuroși să îi aibă alături.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olimpicii suceveni Marius și Ionela Cozmiuc, sărbătoriți la Auchan Suceava.
 Vizualizări articol: 2479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Olimpicii suceveni Marius și Ionela Cozmiuc, sărbătoriți la Auchan Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei