Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 184 (7796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salvați Copiii Suceava se delimitează de anunțul făcut de Teodora Munteanu cu privire la donația contravalorii motocicletei câștigate la Bucovina Motorfest

Luni, 9 August 2021 (16:20:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Organizația Salvați Copiii Suceava se delimitează de anunțul făcut de viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, cu privire la faptul că va dona către acest ONG contravaloarea motocicletei primite ca premiu la Festivalul Bucovina Motorfest. Salvații Copiii Suceava a transmis că „fără să vrem, Organizația noastră a fost oarecum prinsă într-o întreagă dezbatere publică cu conotații negative, legată de situația creată în urma câștigării de către doamna viceprimar Teodora Munteanu a motocicletei ce a fost dată la tombola Festivalului Bucovina Rockfest, festival desfășurat la Cetatea de scaun a Sucevei”. În aceeași postare făcută pe contul de socializare al organizației, conducerea Salvați Copiii Suceava anunță că nu cunoaște detaliile acestei probleme, „dar nu putem să nu ne delimităm de orice situație care ridică o cât de mică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers”.

”Întreaga noastră activitate se bucură de încrederea oamenilor și prin urmare ea este și trebuie să rămână dincolo de orice fel de îndoială.

Precizăm că nu am fost contactați de doamna în cauză și de asemenea, în cazul în care banii au fost deja transferați, vă aducem la cunoștință că informațiile referitoare la conturile noastre bancare sunt publice, ele găsindu-se pe pagina noastră de Facebook”, se mai spune în comunicatul Salvații Copiii Suceava.

Conducerea acestui ONG a mai transmis că acest comunicat oficial este și va rămâne singura legătură a Organizației Salvați Copiii cu această situație.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salvați Copiii Suceava se delimitează de anunțul făcut de Teodora Munteanu cu privire la donația contravalorii motocicletei câștigate la Bucovina Motorfest.
 Vizualizări articol: 2672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Salvați Copiii Suceava se delimitează de anunțul făcut de Teodora Munteanu cu privire la donația contravalorii motocicletei câștigate la Bucovina Motorfest5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei