Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 184 (7796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înscrierile pentru Școala Postliceală Sanitară Suceava, învățământ de stat, se prelungesc până la sfârșitul lunii august

Luni, 9 August 2021 (15:33:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înscrierile pentru anul școlar 2021-2022 la Școala Postliceală Sanitară Suceava, învățământ de stat (singura școală postliceală de stat din județul Suceava), se prelungesc până pe 31 august, de luni până vineri, între orele 9:00-14:00, pentru clasele cu taxă, la ambele specializări: asistent medical generalist și asistent medical farmacie.

Pentru specializarea asistent medical generalist sunt 3 clase la buget: 84 de locuri (fără taxă de școlarizare) și 5 clase cu taxă (140 de locuri). Admiterea pentru specializarea asistent medical generalist se realizează pe bază de dosar, depus la secretariatul școlii, Corp A, str. Zorilor, nr. 17. Departajarea pentru locurile bugetate se realizează pe baza unui examen scris, de tip grilă. Examenul de admitere va avea loc pe data de 19.08.2021, ora 09:00, la sediul Școlii Postliceale Sanitare Suceava - Corp B, Aleea Jupiter, nr. 10.

 

·        Înscriere. Acte necesare

La specializarea asistent medical farmacie sunt două clase cu taxă (56 de locuri). Admiterea pentru specializarea asistent medical farmacie se realizează pe bază de dosar depus la secretariatul Școlii Postliceale Sanitare, Corp A, str. Zorilor, nr. 17. Actele necesare pentru înscriere: taxa de înscriere – 150 lei; taxa de înmatriculare – 500 de lei, în perioada 25 august – 3 septembrie 2021 (Taxa de înmatriculare face parte din taxa de şcolarizare); Diploma de bacalaureat pentru candidaţii care au luat bacalaureatul – copie sau certificat de 12 clase pentru cei fără bacalaureat - copie xerox; Foaie matricolă liceu – copie xerox; Certificat de naştere – copie xerox; Certificat de căsătorie – copie xerox (dacă e cazul); Buletin de identitate – copie xerox; Adeverinţă medicală eliberată de către medicul de familie al candidatului, din care să rezulte că este sănătos clinic şi apt pentru calificarea profesională pe care doreşte să o dobândească; Cerere de înscriere de la secretariatul şcolii; un dosar cu şină şi o folie; două fotografii tip buletin. Taxa de școlarizare este de 3.200 de lei/an și se poate achita eșalonat în 6 rate. Bibliografie de examen: Manual Biologie, clasa a XI-a, editura Corint, autori: Cezar Th. Niculescu, Radu Cârmaciu, Bogdan Voiculescu, Dan Cristescu, Carmen Sălăvastru, anul 2007; Manual Biologie, clasa a XI-a, Editura Didactică și Pedagogică, autori: Elena Huțanu Crocnan, Irina Huțanu, anul 2006. Mai multe informații găsiți și pe https://www.facebook.com/Școala-Postliceală-Sanitară-Suceava http://www.scoalasanitarasv.ro/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înscrierile pentru Școala Postliceală Sanitară Suceava, învățământ de stat, se prelungesc până la sfârșitul lunii august.
 Vizualizări articol: 2528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Înscrierile pentru Școala Postliceală Sanitară Suceava, învățământ de stat, se prelungesc până la sfârșitul lunii august5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei