Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 184 (7796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teodora Munteanu - “Da, am greșit că am acceptat premiul... nu am realizat că nu mai sunt același simplu spectator”

Luni, 9 August 2021 (17:10:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu care a câștigat marele premiu, o motocicletă Yamaha, la tombola unui festival rock finanțat de municipalitatea suceveană, stârnind un scandal care a devenit cunoscut la nivel național, a transmis luni un comunicat de presă în care face “mea culpa” și explică cum a ajuns să accepte premiul, deși nu s-ar fi cuvenit să participe la tragerea la sorți, existând clar un conflict de interese, la nivel moral:

“Da, am greșit că am acceptat premiul oferit la tombola de sâmbătă seară.
În febra evenimentului, la care particip de atâția ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcție publică locală, nu mai sunt același simplu spectator. Îmi fac mea culpa tuturor celor cărora, fără nicio intenție, le-am adus deservicii.
Îmi cer scuze mai ales organizatorilor și artiștilor invitați la Bucovina Motorfest, un festival extraordinar care sper să reziste și să aibă succes. Sper să îmi acceptați scuzele și să îmi iertați naivitatea gestului.
Așa cum am anunțat deja, am făcut astăzi această donație către o asociație a cărei activitate o respect și o apreciez. Nu doresc ca această donație să politizeze în vreun fel activitatea domniilor lor. Public ordinul de plată doar ca o dovadă de transparență, fără a urmări niciun câștig personal de imagine. Promit să fiu mai responsabilă și să învăț că, odată cu funcția publică, vin și anumite limitări implicite ale vieții personale”.

Teodora Munteanu a publicat pe contul ei de FB contractul pentru motocicletă și donația către Asociația Salvați Copiii Suceava, în valoare de 5.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teodora Munteanu - “Da, am greșit că am acceptat premiul... nu am realizat că nu mai sunt același simplu spectator”.
 Vizualizări articol: 2500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Teodora Munteanu - “Da, am greșit că am acceptat premiul... nu am realizat că nu mai sunt același simplu spectator”1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei