Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 184 (7796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Interes crescut

Mai bine de jumătate din garsonierele și apartamentele din blocul din spatele OMV au fost vândute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai bine de jumătate din garsonierele și apartamentele din blocul construit de firma Con Bucovina Suceava la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, în spatele benzinăriei OMV, și-au găsit deja proprietari. Clienții s-au arătat interesați de o astfel de achiziție, mai ales că imobilul este amplasat la doi pași de zona centrală. La prețul de 1.200 euro/mp sunt scoase la vânzare trei tipuri de imobile: garsoniere, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere. În prețul de vânzare sunt incluse și o serie de amenajări interioare, respectiv uși interioare, gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare și centrală proprie. Cele 10 garsoniere au o suprafață de 38,2 mp, apartamentele cu 2 camere sunt în număr de 88 și au suprafețe între 41,4-70 mp, în timp ce pentru cele 18 apartamente cu 3 camere suprafețele variază între 76-90 mp. Pentru viitorii proprietari ai imobilelor din acest bloc, dezvoltatorul oferă și parcări. Este vorba de 40 de parcări subterane, al căror preț este între 5.000-6.000 de euro, dar și 40 de parcări la suprafață, prețul acestora fiind de 3.000-3.500 de euro.

La parter vor exista și spații comerciale, care se vor întinde pe o suprafață de 700 mp.

Blocul dispune de 6 lifturi, câte două pe fiecare din cele trei tronsoane, unul cu două scări cu câte 10 etaje, iar al doilea are o scară cu 9 etaje. Fiecare scară de bloc dispune de două lifturi. Construcția are la bază 421 de piloți forați la o adâncime de 20 de metri, ceea ce-i conferă o mare stabilitate. Zidurile blocului sunt din cărămidă porotherm 25, iar fiecare imobil este finisat cu gresie, faianță, uși interioare de lemn, ușă exterioară metalică, centrală proprie și calorifere, precum și tâmplărie de PVC cu geam TRIPAN, cu protecție solară.

Accesul la bloc este posibil pe două căi: direct din bulevardul 1 Decembrie, pe lângă sediul Direcției Agricole, dar și de pe strada Pictor Șerban Rusu Arbore.

Relații suplimentare despre acest proiect pentru persoanele interesate să-și achiziționeze un apartament în acest bloc pot fi obținute la numerele de telefon 0740 311 931 sau 0742 615 578 sau pe contul de facebook conbucovina. Trebuie menționat că reprezentanții constructorului estimează că toate lucrările care mai trebuie realizate se vor termina până la finele acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai bine de jumătate din garsonierele și apartamentele din blocul din spatele OMV au fost vândute.
 Vizualizări articol: 6251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 8 voturi
Mai bine de jumătate din garsonierele și apartamentele din blocul din spatele OMV au fost vândute1.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei