Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 113 (7725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 1.000 de oameni s-au vaccinat duminică în județul Suceava

Luni, 17 Mai 2021 (15:03:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duminică, 16 mai, în județul Suceava s-au vaccinat anticovid 1.069 de persoane, dintre care 505 cu prima doză și 564 cu doza a doua. Cele mai puține doze s-au administrat în cabinetele medicilor de familie – 5 persoane vaccinate, la centrul de vaccinare din sala de sport din Broșteni – 6 persoane și la cel din incinta parcului zoologic din Rădăuți – 20 de persoane. Cei mai mulți s-au vaccinat la centrul de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, unde a fost organizat și „Maratonul vaccinării” – 179 de persoane, la centrul drive-thru din parcarea Shopping City Suceava – 167 de persoane și la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava – 144 de persoane. La centrul de la Iulius Mall Suceava, unde de obicei erau peste 100 de persoane vaccinate, duminică au fost doar 90. Se menține un ritm bun la centrul de la stadionul Vatra Dornei – 84 de persoane, la Marginea și la spitalul din Gura Humorului, unde au fost vaccinate câte 72 de persoane. La Căminul Cultural din Sf. Ilie, Șcheia s-au vaccinat duminică 54 de persoane, la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc și la Școala Gimnazială „Al.I. Cuza” Fălticeni -  câte 40 de persoane, la Salcea – 36 de persoane, la Dolhasca și la Siret – câte 30 de persoane. Până la data de 16 mai, în județul Suceava s-au vaccinat anticovid 73.895 persoane, din care 60.179 persoane au primit și doza a II-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.000 de oameni s-au vaccinat duminică în județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 1.000 de oameni s-au vaccinat duminică în județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei