Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 113 (7725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Succesul și sănătatea ne sunt la îndemână

În viața noastră se petrec clipă de clipă fapte miraculoase. În noi pulsează chiar în acest moment energii fizice, mentale, emoționale, electromagnetice, dar și energii subtile. Creierul nostru generează tot felul de energii și experiențe zilnice, producând neurotransmițători și neuropeptide care influențează – și sunt influențate de – starea noastră emoțională. De fapt, în creierul fiecăruia dintre noi există mai multe conexiuni pe 1 cm2 decât stele în cosmos. Iar dacă toți neuronii din creierul nostru ar funcționa simultan, ar crea suficient de multă electricitate pentru a aprinde un bec!

Structura noastră energetică poate fi cel mai important factor care ne influențează calitatea emoțională a vieții. Însă lucrurile nu se opresc aici. Energia minții, a trupului și a spiritului nostru – cu alte cuvinte, energia noastră vitală – este viabilă și puternică. Circulă prin noi și dinspre noi spre alte persoane, prin intermediul unor câmpuri de vibrație și informație, codând, stabilind legături și comunicând cu oamenii și cu lumea înconjurătoare.

Rețeaua noastră personală este formată dintr-o rețea complexă de canale care ajută energia vitală să circule în interiorul nostru, astfel încât să ne menținem sănătatea emoțională și fizică. Când aceste canale sunt deschise și sănătoase, putem folosi uimitoarea lor energie în avantajul nostru, atât în viața personală, cât și în exterior, spre câmpul energetic general, dacă proiectăm intenții puternice.

Pentru ca lucrurile să fie aliniate în favoarea noastră, trebuie să ne păstrăm energia proprie în permanentă mișcare. Sănătatea fizică, echilibrul emoțional, forța vitală, fericirea și succesul personale depind cu toate de asta.

Adevărul este că vechile traume și emoții negative se pot acumula în câmpul energetic, înregistrându-se în memoria celulară și în plan energetic. Această energie acumulată ne poate bloca curentul forței vitale, care ar trebui să circule liber, și astfel se produce un dezechilibru atât în corp, cât și la nivel emoțional, mental. Rezultatul este o vibrație personală ce poate fi fragmentată, densă sau chiar blocată complet. Atunci când energia interioară se blochează, viața exterioară întâmpină, la rândul ei, neplăceri.

Blocajele energetice se pot manifesta conform unor tipare emoționale persistente, cum ar fi depresia și anxietatea cronică sau pur și simplu nemulțumirea ori neliniștea. Impulsurile date de astfel de tipare negative creează apoi dificultăți succesive în viața de zi cu zi, cum ar fi atragerea permanentă a tiparelor unor persoane cu un impact negativ asupra noastră. Negativismul devine parte a codului personal care ne generează energia emoțională și care ne dirijează viața.

Tiparele negative își fac simțită prezența în aproape fiecare domeniu al vieții. Ele sunt sisteme de informații și de influență care dau contur destinelor noastre fizice, emoționale, relațiilor și chiar situației financiare. Prin urmare, pentru a conferi direcția dorită acestor importanți factori care ne influențează viața, trebuie să cercetăm toate straturile și înțelesurile acestei consistente rețele.

Fiecare dintre noi are un cod cu adevărat unic, care, din multe puncte de vedere, ne descrie și ne definește. ADN-ul fiecăruia este considerat un cod genetic unic, specific numai persoanei în cauză. Însă în cadrul acestui cod unic există totuși o multitudine de alte coduri ce corespund unor markeri fizici, cum ar fi culoarea părului, predispoziția de a fi înalt și de a contracta anumite boli.

În cazul codului energetic și emoțional, lucrurile se pe trec în mod similar. Este vorba despre o reprezentare unică a  întregii noastre ființe. Totuși, în cadrul acestui cod personal atotcuprinzător există anumite fragmente de cod neștiute, care au impact asupra gândurilor, comportamentului, emoțiilor și energiei. Toate dezvăluie tipare ale trecutului și ale potențialului pentru viitor. Fragmentele de cod includ reflexe dobândite și sunt criptate adânc, reprezentând forțele care ne dirijează viața. La fel ca în cazul ADN-uIui, care are anumite gene ce pot fi „stimulate" sau „inhibate", aceste tipare energetice pot fi schimbate conform comportamentului și alegerilor adoptate în mod repetat.

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Succesul și sănătatea ne sunt la îndemână.
 Vizualizări articol: 2239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 28 voturi
Succesul și sănătatea ne sunt la îndemână5.0528

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei