Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 113 (7725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Flash-uri de final

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încep cu cea mai veche competiție din lume, Cupa Angliei, care tocmai a premiat pentru prima dată o echipă de tradiție, pe Leicester. E aproape de necrezut cum un astfel de club, cu vreo 50 de ediții de primă divizie, a ”evitat” atâta vreme câștigarea trofeului. După minunea de acum câțiva ani, titlul câștigat cu Ranieri, unic și el, iată că Leicester nu s-a întors la starea vegetativă, a rămas în plutonul fruntaș, iar acum a învins-o pe Chelsea în Cupa Angliei. Apropo de Chelsea, de la un sezon care avea potențial istoric, se poate prăbuși complet, adică să rateze toate obiectivele. Pentru păstrarea locului de Liga Campionilor are un fel de finală tot cu Leicester, cu care nu poate s-o dea la pace pentru că pe turnantă vine tare Liverpool, care teoretic poate câștiga lejer cele trei meciuri rămase (la ora la care închei articolul, portarul Alisson tocmai a înscris cu capul la ultima fază pentru 2-1 cu West Brom!!!). Există posibilitatea ca londonezii să se prezinte la finala LC fără nimic în traistă, iar City să-i trimită acasă în pielea goală.

Cu toată commedia dell’arte făcută de arbitrul Calabrese la meciul lui Juve, aceasta din urmă e ca și ieșită din primele 4. Napoli a bătut la Fiorentina, iar în ultima etapă întâlnește o Verona fără obiectiv, în timp ce Milan probabil va fi bătut azi-noapte pe Cagliari, care a mers în vacanță la Milano după ce Crotone a egalat-o în prelungiri pe Benevento. Felicitări lui Răzvan Marin, va mai juca încă un sezon de Serie A cu Cagliari! Astfel, presupunând că Juve bate la Bologna în ultima etapă, poate ajunge maximum la egalitate de puncte cu Atalanta sau Milan, care au meci direct. La egal, acestea vor avea un punct peste torinezi, iar dacă oricare din ele pierde, oricum stă mai bine la rezultatele directe cu Ronaldo & comp. Măcar Atalanta a luat 4 puncte, dar Milan a întors un 1-3 încasat acasă cu acel 3-0 din etapa trecută! Iertat să fiu de fanii juventini, dar ”zebrele” chiar nu merită locul de Liga Campionilor.

Întrucât spaniolii și francezii și-au încheiat etapele duminică târziu, una scurtă din Germania: dacă tot am vorbit despre merite, Dortmund a revenit unde-i era locul, adică între ambasadoarele germane din Liga Campionilor. Galben-negrii au învins lejer la Mainz și au profitat de înfrângerea lui Frankfurt la... Schalke, care bifează abia a treia victorie din sezon!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flash-uri de final.
 Vizualizări articol: 1175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flash-uri de final5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei