Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 113 (7725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

”Haiduc” cu pistolul la brâu, reținut de polițiști

Luni, 17 Mai 2021 (18:28:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un ”haiduc” modern a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava după ce a tras un foc de armă cu pistolul pe care îl purta la brâu. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, pe o uliță din Hănțești. Totul a plecat de la un mic scandal pe care doi minori l-au avut cu câteva ceasuri mai devreme. Unul dintre ei i-a adus la cunoștință unui frate detaliile despre acest incident. Tânărul a procesat datele, iar ulterior, în timp ce se plimba cu mașina unui prieten, l-a observat pe cel care îi jignise fratele. A oprit mașina și imediat după ce l-a întrebat pe minor ce are cu fratele său, s-a trezit că este atacat cu un pistol. Răzvan Ciuruc a scos de la brâu un pistol cu bile metalice și a tras un foc de armă. La scurt timp, a fost găsit în apropierea casei de către lucrătorii Secției Poliției Rurale 8 Adâncata. Minorul a predat pistolul, în încărcătorul căruia erau 12 bile, și a fost condus la sediu pentru continuarea cercetărilor. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că nu este autorizat să dețină, să poarte sau să folosească arme pe teritoriul României. Acum, adolescentul este cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor” și „uzul de armă fără drept”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Haiduc” cu pistolul la brâu, reținut de polițiști.
 Vizualizări articol: 1725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Haiduc” cu pistolul la brâu, reținut de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei