Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 113 (7725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Seară de poezie dedicată lansării volumului „note din secolul kitsch”, semnat de suceveanca Antonia Mihăilescu

Luni, 17 Mai 2021 (13:20:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Poezie „Light of ink” vă invită miercuri, 19 mai 2021, începând cu ora 18.30, în sala Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, la Seara de poezie 6 (ediție specială), dedicată lansării volumului de poezii „note din secolul kitsch” semnat de suceveanca Antonia Mihăilescu.

Lansarea va fi urmată de un spectacol poetic participativ, intitulat „Ție ce păsări îți cântă”, în regia Antoniei Mihăilescu. Distribuția: Alexandra Antal, Ioana Alberta Dima, Mariana Paladi, Alin Voicu. Concept video: Radu Macarie. Coordonator: Octavian Jighirgiu -Universitatea de Arte „George Enescu” Iași.

Invitații serii culturale sunt criticul literar Al. Cistelecan și criticul literar Mircea A. Diaconu. Moderatorul serii de poezie este prof. Gheorghe Cîrstian.

Antonia Mihăilescu s-a născut la 11 decembrie 1999, în Suceava. A absolvit Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava. Este studentă în anul II la Facultatea de Teatru, Secţia Regie - Universitatea Naţională de Arte „George Enescu”, Iaşi, membră a Casei de Poezie „Light of ink”, organizatoare în cadrul Maratonului de Poezie online şi al Festivalului Zile şi Seri de Literatură Doinaş SAD.

A obţinut Premiul „Alexandru Mușina” pentru debut în poezie (2020). Alte premii: Premiul I la Festivalul Internaţional de Literatură „Tudor Arghezi” (2017), Premiul I la Festivalul Național de Poezie „Nicolae Labiș” (2017), Premiul TRADEM la Concursul Național de Poezie TRADEM (2018), Premiul pentru cea mai bună piesă scurtă în cadrul Concursului Naţional de Dramaturgie „Matei Vişiniec” (2019), Premiul I la Concursul Național de Literatură „Rețeaua Literară” (2020). A publicat volumul de debut „note din secolul kitsch” (Editura Tracus Arte, redactor de carte: Teodor Dună, 2020). Volumul a fost nominalizat pentru Premiul Naţional de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum, ediția 2021.

Evenimentul de miercuri, Seara de poezie 6 (ediție specială), este organizat în cadrul Festivalului Zilele Teatrului Matei Vișniec 2021, care se desfășoară la Suceava în perioada 15-23 mai 2021. Mai multe informații: https://www.facebook.com/events/841230313414913.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seară de poezie dedicată lansării volumului „note din secolul kitsch”, semnat de suceveanca Antonia Mihăilescu.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Seară de poezie dedicată lansării volumului „note din secolul kitsch”, semnat de suceveanca Antonia Mihăilescu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei